Ovo mu je poručio

Ako ima problem, što mi nije prišao u hodniku?! Lebron Džejms odgovorio na prozivku turskog košarkaša!

Autor Bojan Jakovljević

"Muškarac mora da stane pred onoga s kim ima problem. A, on je samo prošao pored!", rekao je Džejms o košarkašu koji ga je ponovo pominjao u negativnom kontekstu,

Izvor: YouTube/NBA regular season/CBS Mornings

Boston Seltiksi nanijeli su Lejkersima treći poraz u nizu, i to u utakmici u kojoj se Lebron Džejms vratio poslije osam propuštenih mečeva zbog povrede.

"Kralj" je poslije meča bio upitan za svoje zdravstveno stanje, a i za prozivke centra Bostona Enesa Kantera, koji ga je prozvao uoči utakmice, aludirajući na Džejmsovu saradnju sa kompanijom "Najki".

"Tužno je i odvratno kako se ovi sportisti pretvaraju da brinu o društvenoj jednakosti, a zapravo samo 'ćute i igraju', kada veliki šef to kaže", napisao je Kanter, misleći na Kinu pod terminom "veliki šef".

"Da li ste se informisali o robovima koji prave vaše patike ili to nije dio vašeg istraživanja", ironično je napisao Turčin kome je oduzet pasoš sopstvene zemlje zbog javnih kritika na račun Redžepa Erdogana.

Lebron je poslije meča bio upitan za ove riječi evropskog košarkaša i kratko mu je odgovorio:

"On definitivno nije neko na koga ću da trošim energiju. Pokušava da preko mog imena stvori za sebe priliku. Uvijek ima riječ ili dvije da kaže o meni. Kao muškarac, ako imaš problem sa nekim, moraš da staneš pred njega. Imao je šansu večeras. Vidio sam ga u hodniku i samo je prošao pord mene", rekao je Džejms.

Lebron je procijenio da bi davanje pažnje raspravi sa Kanterom samo "podiglo cijenu" košarkašku Bostona, pa je odlučio da ignoriše taj sukob.