7. KAMP

Završen košarkaški kamp u Novom Gradu: Vukašin Paunović i Anja Sofilj najbolji među 150 učesnika

Autor Bojan Jakovljević

Kamp je okupio djecu iz Novog Grada, Prijedora, Kozarske Dubice, Kostajnice, Banjaluke, Sanskog Mosta, Bosanske Krupe, Kotor Varoša, Velike Kladuše i zemalja regiona.

Izvor: SRNA/Zora Savić

Sedmi košarkaški kamp, koji je proteklih dana okupio 150 dječaka i djevojčica iz BiH i zemalja regiona, završen je danas u Novom Gradu, a za najpersektivnije učesnike proglašeni su Vukašin Paunović i Anja Sofilj.

Kamp je počeo u srijedu, 27. jula, a okupio je djecu iz Novog Grada, Prijedora, Kozarske Dubice, Kostajnice, Banjaluke, Sanskog Mosta, Bosanske Krupe, Kotor Varoša, Velike Kladuše i zemalja regiona.

Sa mladim košarkašima radili su Nenad Ćuk iz Omladinskog košarkaškog kluba Sloboda Tuzla, trener prijedorskih Hantersa Siniša Šolaja, te Aleksandar Dragičević i Slađan Ivić iz Srbije.

Promoteri kampa bili su bivši reprezentativac BiH Saša Vasiljević, premijerligaški košarkaši Eman Šertović i David Maran, te Ivona Krakić, nekadašnja košarkašica novogradske Slobode.

Kamp, koji uz podršku opštine Novi Grad organizuje Košarkaški klub Sloboda 73, održan je u okviru Petrovdanskih dana - manifestacije povodom Dana opštine - Petrovdana.

(MONDO/Srna)

Tagovi