Majstor

Asistencija za pamćenje, Jokićev potez večeri: Rivali ostali ukopani, nisu mogli da vjeruju šta je izveo! (VIDEO)

Autor Nebojša Šatara

Srpski košarkaš Nikola Jokić ponovo je pokazao pravu magiju na NBA terenu.

Izvor: Twitter/Denver Nuggets/Screenshot

Nikola Jokić je odigrao još jedan fantastičan meč, uspio je da u pobijedi svojih Denver Nagetsa nad Memfisom upiše tripl-dabl, a ponovo smo na parketu vidjeli njegovu magiju. Fantastični Somborac je opet oduševio nevjerovatnim asistencijama.

Eron Gordon koji je tokom pauze između dvije sezone dolazio čak i u Prag da gleda utakmice Srbije na Eurobasketu na kojima je nastupao Jokić tada je srpskim novinarima rekao da je uvijek zabavno gledati Jokića, a sada je vidio da je još zabavnije igrati sa njim. 

Bio je najefikasniji igrač Denvera na ovom meču sa 24 poena, a upravo je on imao najviše koristi od Nikolinih pasova. Jedan je bio toliko neočekivan da su Tajus Džons i Dilon Bruks samo ostali da gledaju kako asistencija iza leđa bez gledanja odlazi u ruke Eronu Gordonu. Pogledajte taj sjajan potez:

Sada su se ovom pobjedom Denver Nagetsi približili samom vrhu NBA jer su došli na prvo mjesto Zapadne konferencije. Imaju isti skor kao Memfis, a samo Milvoki, Boston i Klivlend imaju bolji skor u cijeloj ligi od njih. 

(MONDO)