PROBLEM!

ZVEZDA OSTALA BEZ NAJBOLJEG IGRAČA! Vildoza napustio meč, evo šta mu se desilo...

Autor Goran Arbutina

Crvena zvezda ostala bez najboljeg igrača Luke Vildoze već poslije nekoliko minuta.

Izvor: MN PRESS

Najbolji igrač Crvene zvezdeLuka Vildoza završio je meč protiv Barselone već u prvoj četvrtini. Mnogi nisu ni primijetili trenutak kada se Vildoza povrijedio, ali kada je "nestao" sa klupe i otišao put svlačionice sa doktorom - bilo je jasno da situacija nije nimalo naivna. Vratio se sredinom druge dionice, međutim već se presvukao u "civilnu" garderobu, postalo je jasno da ga na ovoj utakmici Duško Ivanović više neće koristiti.

Posljednja informacija iz kluba je da se sumnja na povredu zadnje lože, međutim više informacija o tome koliko je povreda ozbiljna, znaćemo tek narednih dana.

Luka Vildoza će ostatak meča u "Pioniru" ispratiti kraj terena, u društvu još dvojice plejmejkera - Fakunda Kampaca (nije registrovan još za Evroligu) i Nikole Ivanovića (povreda). Zbog toga je veći prostor na meču protiv Barselone dobio iskusni Stefan Marković, a interesantno je da je čak i bez najboljeg igrača - Zvezda uspjela da podigne nivo igre u drugoj dionici i da odgovori na vrhunsku prvu četvrtinu Barselone.

Vildoza je na meču proveo samo četiri i po minuta i za to vrijeme nije uspio da uputi nijedan šut. Upisao je asistenciju i ukradenu loptu, a napravio je i jedan faul prije nego što će osjetiti bol u zadnjoj loži.