OBRT!

PREOKRET! KAMPACO NE IDE U REAL MADRID! Nova ponuda je na stolu - trogodišnji ugovor i 2,5 miliona evra po sezoni!

Autor Nemanja Stanojčić

Fakundo Kampaco navodno je dobio ponudu od Panatinaikosa i Ergina Atamana...

Izvor: MN PRESS

Fakundo Kampaco ide u Panatinaikos! Tako tvrdi grčka "Gazeta" koja otkriva da je argentinski plejmejker dobio ponudu od "zelenih" - trogodišnji ugovor i 2,5 miliona evra po sezoni i da će napustiti Crvenu zvezdu Meridianbet! Turski trener Ergin Ataman preuzeće PAO od naredne sezone i već je krenuo da pravi tim po svom ukusu i kako stvari stoje argentinski plejmejker je njegova glavna meta.

Prije nekoliko dana španski mediji su pisali i da je imao tajni sastanak u Barseloni sa predstavnicima Reala i da je tamo dogovorio povratak u Madrid. Međutim, Grci imaju drugačije izvore i tvrde da da će Argentinac crveno-bijeli dres zameniti za zeleni u narednom periodu.

Zbog priča o odlasku Argentinca nedavno se oglasila i Crvena zvezda i demantovala priče o dogovoru sa Madriđanima. Kampaco je u Zvezdi prosječno bilježio 15 poena, 5,9 asistencija i 2,8 skokova u Evroligi na devet utakmica, dok je u ABA ligi davao 14,3 poena, uz 6,7 asistencija i 2,9 skokova. Sa srpskim timom čeka ga plej-of ABA lige i četvrtfinalna serija sa Zadrom. Zvezda brani titulu osvojenu prošle sezone.