Teško je...

PRVA IZJAVA DUŠKA SAVANOVIĆA POSLIJE KRVAVOG PIRA NA VRAČARU! Proslavljeni srpski košarkaš: "Nemam više šta da kažem..."

Autor Dragan Šutvić

Nekadašnji reprezentativac Srbije našao se na licu mjesta nakon što je pozvan da evakuiše svoje dijete.

Izvor: Kurir/Tamara Trajković

Nakon krvavog pira koji se rano jutros dogodio u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru roditelji đaka pozvani su kako bi djeca bila evakuisana iz školske zgrade. Među okupljenim roditeljima nalazio se i proslavljeni srpski košarkaš Duško Savanović, čije je dete pohađalo ovu školu.

Nekadašnji reprezentativac Srbije, igrač Borca iz Čačka, FMP-a i brojnih inostranih klubova sačekao je ispred škole zajedno sa ostalim roditeljima, a beogradskim medijima dao je kratku izjavu nakon pucnjave koja se dogodila i u kojoj je devet osoba izgubilo živote. 

"Sve je u redu, hvala vam na pitanju. Nemam više šta da kažem", rekao je Duško Savanović za "Republiku". 

Po informacijama koje je saopštio MUP, dječak (14) je u školi koji pohađa ubio domara i osmoro učenika, a ranjeno je još sedmoro đaka ove škole. Nezvanično, dječak koji je jutros naoružan došao u školu bio je odličan učenik, a kao potencijalni okidač pominje se jedinica koju je dobio iz istorije, kod nastavnice u koju je takođe pucao. On je uhapšen ubrzo nakon pucnjave.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!