Košarka

Budućnost se oglasila, Radonjić ne preuzima klub! Stiglo saopštenje i potvrda - Petar vodi Podgoričane

Autor Goran Arbutina

Dejan Radonjić odlučio je da se povuče iz konkurencije poslije uvredljivih grafita, pa je Petar Mijović ostao na klupi Podgoričana.

Izvor: MN PRESS

Dejan Radonjić se i zvanično povukao iz konkurencije, Petar Mijović postavljen je za novog-starog trenera Budućnosti. Podgorički klub potvrdio je to i zvanično na svom sajtu i tako razriješio sve dileme oko šefa stručnog štaba. Problemi su nastali zbog uvredljivih grafita i poruka upućenih nekadašnjem treneru Crvene zvezde.

Zbog revolta navijača i svega što se dogodilo Radonjić je odustao, pa je stiglo saopštenje kluba. "Mladi stručnjak ima bogatu istoriju i povezanost sa klubom, jer je 2019. godine naslijedio Jasmina Repešu i osvojio šampionsku titulu u Crnoj Gori. Sezonu poslije toga, koja je prekinuta zbog korone, preuzeo je tim tokom sezone i osvojio Kup. Na kraju nedavno završene sezone preuzeo je plavo-bijele i predvodio ih do nove titule u domaćem prvenstvu", navodi se u tekstu.

Uvjereni su u crnogorskom timu da će ostvariti zajednički uspjeh. "Petar će biti ta energija koja nam je potrebna u periodu koji slijedi. Igraćemo u Evrokupu, znamo određen broj protivnika i sigurno neće biti lako. Konkurencija u ABA ligi je jaka, pa ćemo zajedno sa njim prionuti na posao da napravimo što jaču i konkurentniju ekipu", zaključuje se u saopštenju.

BONUS VIDEO: