ADMIRALBET

AdmiralBet: Odigraj svoju idealnu evroligašku petorku, jer SVAKI TIKET OSVAJA 20% FREEBETA!

Autor Bojan Jakovljević

Nova sezona Evrolige nudi vam priliku da osvojite Freebet za svaki odigrani tiket u AdmiralBet-u!

Izvor: PROMO/Admiralbet BiH

Nakon prošle godine i uzbuđenja koje nam je pružila najelitnija evropska košarka, od ove sezone se ne očekuje ništa manja.

Iz dana u dan bili smo svjedoci velikih pojačanja i dolazaka NBA igrača u evropske timove, ali najpraćenija su sigurno bila pojačanja Crvene zvezde i Partizana.

Vrhunski igrači nude vam priliku da osvojite AdmiralBet Freebet za svaki odigrani tiket.

Ukoliko još uvijek nemate registrovan AdmiralBet nalog, kliknite na OVAJ LINK!

Izaberite svoju evroligašku petorku, odigrajte tiket u minimalnom iznosu od 3 KM, jer AdmiralBet vas časti sa 20% Freeebeta.

Ono što treba da uradite jeste da izaberete svoju kombinaciju pet igrača iz Evrolige, a svaki tiket biće nagrađen Freebetom.

Evroliga počinje danas, a AdmiralBet nudi najveće kvote u Bosni i Hercegovini. Ekipa Crvene zvezde dočekuje francuski Lion u najposjećenoj dvorani u Evropi – Štark Areni! Crveno -bijeli predvođeni igračima kao što su Tofi, Giedraitis, Nedović i Miloš Teodosić, definitivno su favoriti.

Trener ekipe Partizana, Željko Obradović, značajno je pojačao tim za ovu sezonu, a namjere su sigurno "napasti" sam vrh. Prva utakmica je gostovanje u Tel Avivu protiv ekipe Makabija. Od Dožiera, Ponitke, Kaminskog i kapitena Pantera mnogo se očekuje ove godine, ali postavlja se ipak pitanje: Ko su igrači vaše evroligaške petorke?

Da budete u toku sa svim prednostima AdmiralBet igre i zabave, zapratite Facebook profil AdmiralBet BiH i Instagram nalog admiralbetbih.

(MONDO)