Košarka

Nikoli Jokiću se nije dopalo iznenađenje, pa je opsovao na srpskom (VIDEO)

Autor Nebojša Šatara

Kamere su uhvatile Nikolu Jokića kako psuje na srpskom.

Izvor: Printscreen/Twitter/Denver Nuggets

Nikola Jokić upisao je tripl-dabl protiv Atlante, doveo Denver na prvo mjesto na Zapadu, ali je svemu tome prethodila jedna sočna psovka. Uoči utakmice sa Hoksima Nagetsi su napravili jedno iznenađenje za igrače. Postavili su lutku Džamala Mareja ispred ulaza i pratili reakcije igrača.

Većina njih se smijala, bilo je tu psovki na engleskom jeziku, a onda je u jednom trenutku na red došao srpski centar. Iznenadio se kada je vidio "novog Mareja". Djeluje da se uplašio. "Idi bre u ..." možemo da zaključimo kako je nastavak ove rečenice izgledao, ali su ljudi iz Denvera na snimnku odlučili da prekriju taj dio tonom, pa se nije čulo šta je tačno rekao. "Pretpostavljamo da je psovao na srpskom", napisali su na snimku i bili su u pravu.

Većina igrača Denvera je zastala da prokomentariše potez, osim Pejtona Votsona koji je nije ni primijetio. "Ovo je čudno, ali je kul", dodao je Eron Gordon koji je zbog problema sa stopalom propustio meč sa Hoksima. Posljednji je pored lutke prošao upravo Marej i po njegovoj reakciji teško je procijeniti da li mu se to dopalo. Pogledajte i vi snimak: