Uživo

PARTIZAN ZAVRŠIO EVROLIGU UZDIGNUTE GLAVE! "Zaboravljeni" Amerikanac pogodio sve, da se dokaže Obradoviću!

Partizan je pobijedio Valensiju, a Džejlin Smit bio igrač utakmice, sa pet ubačenih trojki.

Izvor: MN PRESS
22:30

Pitanje za Obradovića: Kako se osećate?

"Imamo vremena da razmišljamo o svemu što se dogodilo ove sezone u Evroligi. Verujem da smo propustili veliku priliku da budemo u Top 8", rekao je Željko Obradović posle utakmice za "Sport klub", uz još jednom izraženu zahvalnost navijačima.

Izvor: MN PRESS

22:29

Džejlin Smit nastupio posle mesec i po

Poslednji put bio je na terenu 2. februara protiv Virtusa u Bolonji, a sada je dobio i iskoristio priliku koju mu je pružio Željko Obradović. Pogađao je kroz ceo meč, bio pravi u važnim situacijama i zaslužio je čestitke svojih saigrača posle utakmice.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt
22:26

Pogledajte fotografije iz Arene

22:26

Partizan padao, ustajao i pobedio

Crno-beli su u nekoliko navrata sticali prednost, ali nisu uspevali da je učvrste sve do završnice, kada je Smit uspeo da dovrši posao i da se dokaže Željku Obradoviću na rastanku od Evrolige.

Početkom poslednje četvrtine, Partizan je sticao i vođstvo 67:54, ali su se igrači Valensije vratili i pet minuta pre kraja nagovestili dramu (67:59). Željko Obradović tada je pozvao tajm-aut i njegov tim je dovršio na miru posao, što nije uspevao često tokom sezone i zato se večeras i oprašta od najjačeg takmičenja, u kojem je imao mnogo više ambicije.

22:23

Kraj utakmice, Partizan je pobedio Valensiju!

Na oproštaju od Evrolige, crno-beli su savladali Špance 79:66 i završili sezonu onako kako nisu planirali - na 11. poziciji tabele i bez plasmana u plej-in.

Heroj pobede bio je Džejlin Smit, koji je ubacio pet trojki, uz šut 5/6 i samo jedan promašaj - poslednji na utakmici, kada je već doneo pobedu crno-belima.

21:27

Nalektrisano u hali zbog transparenta Grobara

Grobari su istakli transparent protiv navijača Partizana koji su ovacijama dočekali Tonija Kukoča i Dina Rađe.

Izvor: MN PRESS

21:08

Serija Partizana 9:0, Kevin Panter!

Koš sa distance, za prednost 33:29 i ponovo uspostavljenu kontrolu crno-belih!

21:06

Nerešeno je - Džejlin Smit!

Druga trojka Partizanovog plejmejkera koji je ove sezone imao malu ulogu u mečevima Evrolige. Rezultat je 29:29 na početku 16. minuta.

21:01

Partizan se vraća u meč

Valensija održava prednost na prelazu prve i druge četvrtine, a Kevin Panter je iznudio slobodna bacanja na 20:23 u 12. minutu

20:40

Valensija sada u naletu

Nejtan Rivers pogađa za seriju 8:0 gostiju i za njihovo vođstvo 10:8 na početku 6. minuta. Obradović kritikuje Avramovića kraj terena i traži od njega odgovore zbog jednog poteza borbenog beka Partizana.

20:38

Partizan snažno ušao u meč

Crno-beli sa prednošću 8:2 kreću u 4. minut utakmice. Željko Obradović i dalje sedi na klupi, očigledno bez primedbi na ono što vidi od svog tima

20:32

Avramović zakucava za aplauze Arene

Kontranapad crno-belih i zakucavanje Alekse Avramovića za 4:0, na talasu glasnog navijanja Grobara

20:31

Počeo je meč, Partizan bez dvojice

Crno-beli igraju protiv Valensije bez Pi-Džej Doužera i Ognjena Jaramaza

20:28

Ovacije za Željka Obradovića pred meč

19:26

Fotografije sa utakmice veterana

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt
19:02

Partizanova poslednja nada bila Zvezda

Crvena zvezda doživela je blamažu na gostovanju Anadolu Efesu u četvrtak uveče i tim porazom i Partizan je ostao i bez teoretske šanse da uđe u doigravanje. Crno-belima prethodno prošle nedelje nisu odgovorali ni porazi Fenerbahčea od Efesa, Reala od Baskonije...

19:01

Pre utakmice, održan meč veterana

Dva tima gaje prijateljske odnose, mnogo je igrača koji ih povezuju, pa je pre utakmice održan i meč veterana Partizan - Valensija. Ponovo su u crno-belom bili legendarni Novica Veličković, preostali članovi "TNT" trija - Milenko Tepić i Uroš Tripković, bio je tu i nekadašnji šuter Partizana Predrag Šuput, dugogodišnji plej crno-belih Nebojša Zorkić, Vule Avdalović, takođe bivši plejmejker, igrao je za Valensiju, mada je naravno dubok trag ostavio u Partizanu...

18:58

Dobro došli u tekstualni prenos

Dobro veče, Partizan od 20.30 časova u utakmici protiv Valensije počinje svoj oproštaj od Evrolige, jer je ostao bez teoretske šanse za plasman u Top 10, odnosno u plej-in. Dočekajte i ispratite taj meč uz MONDO.

Ukratko

  • UŽIVO: Partizan - Valensija 20.30
  • Oproštaj crno-belih od Evrolige
učitaj još +