Košarka

Panter hoće u NBA ligu? Misteriozna poruka na Instagramu, zna se šta mu je san od malena!

Autor Goran Arbutina

Kevin Panter je na svom Instagramu podijelio objavu jednog novinara koji bi volio da ga vidi u NBA.

Izvor: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Kapiten Partizana Kevin Panter odlučio je prošlog ljeta da ostane u klubu uprkos ponudama drugih klubova Evrolige, prije svih interesovala se Barselona, a iako ima ugovor na još godinu dana - mnogi se pitaju da li će ostati pošto nešto slabije sezone. Za sada se nisu pojavljivalje informacije o interesovanju klubova iz Evrolige, ali je Panter na svom Instagramu podijelio zanimljivu objavu koja naslućuje njegove ambicije.

Panter je citirao novinara uglednog časopisa "Ringer" koji je napisao: "Kada pričamo o igračima iz Evrolige, baš bih volio da vidim Kevina Partizana da dobije priliku negdje u NBA ligi". Očigledno, ova poruka se dopala kapitenu Partizana koji nikada nije krio da mu je san da zaigra u NBA ligi.

Više puta je isticao da je njemu, kao i svakom mladom košarkašu iz Amerike, prije svega san da se oproba u NBA ligi, ali ne pođe to svima za rukom. Panter nakon studiranja na Stejt Feru i Tenesiju, nije bio izabran na draftu 2016. godine, pa je zaobilaznim putem uopšte stigao do Evrolige. Bio je član Lavrija, Antverpena, Rose, AEK-a, Virtusa, pa Olimpijakosa, Crvene zvezde, Olimpije iz Milana i Partizana čiji je član od 2021. godine.