Košarka

Sramotan potez Lebrona prema kapitenu Srbije!

Autor Dragan Šutvić

Košarkaši Srbije doveli do ludila slavnog Lebrona Džejmsa. Ovako se ne ponaša tako veliki igrač!

Izvor: Kurir/Dado Đilas

Lider američke reprezentacije Lebron Džejms veoma je teško podnosio bolju igru Srba u prvom poluvremenu polufinala Olimpijskih igara. Suočen sa igrom Srbije kakvu Sjedinjene Američke Države nisu očekivale - čvrstom, agresivnom, strpljivom i preciznom - Lebron je u jednom trenutku ušao u raspravu sa srpskim košarkašima - Filipom Petruševom i Bogdanom Bogdanovićem.

Uoči jednog tajm-auta, on je ušao u svađu sa Filipom, u čiju je odbranu stao kapiten Srbije Bogdanović, a onda su u završnici druge četvrtine Bogdanović i Džems bili u čvrstom duelu. Lebron je pogodio uz prekršaj kapitena "Orlova", a onda je potcjenjivački gestikulirao da je Srbin "premali" da bi ga čuvao. Pogledajte i tu scenu:

Svemu je prethodila na momente veoma žustra rasprava, u kojoj Bogdanović nije htio da ustukne, već je pokazao zube samozvanom "Kralju". Pogledajte tu svađu:

Nema boljih i konkretnijih znakova nervoze i dokaza da se ništa na parketu ne odvija kako su Amerikanci planirali. Pogledajte fotografije sve napetijeg meča!

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!