Košarka

Nesportski potezi Džoela Embida nakon pobjede: Pogledajte kako je slavio trijumf nad Srbijom!

Autor Nebojša Šatara

Jedan od najboljih NBA igrčaa ne smije sebi da dopušta ovakve stvari.

Izvor: Kurir/Dado Đilas

Košarkaška reprezentacija Srbije nije uspjela da napravi jednu od najvećih senzacija u istoriji. U polufinalu Olimpijskih igara u Parizu tim SAD bio je bolji (95:91) od "orlova" nakon velikog preokreta u posljednjoj dionici meča. Tako će Srbija za bronzu igrati protiv Njemačke, dok će se u finalu sastati SAD i domaćin Francuska - što bi posebno zanimljivo moglo da bude Džoelu Embidu.

Centar iz Kameruna prvo je obećao Francuzima da će igrati za njihov nacionalni tim, a zatim se predomislio i uzeo pasoš SAD jer su mu tako veće šanse da osvaja medalje. Pitanje je kako će ga publika u Parizu prihvatiti na finalnom meču, ali je on sa skandalima počeo i prije te utakmice. Pobjedu nad Srbijom slavio je na veoma neprikladan način. Pogledajte kako:

Ostaje da se vidi da li je Džoel Embid ove gestove posvetio publici u Parizu ili reprezentaciji Srbiji koja je nekoliko minuta ranije poražena od najboljeg tima svih vremena, ali svakako je bilo izuzetno ružno gledati ga. Tokom proslave, mada se ni na utakmici nije bilo puno bolje. Istina, ovo mu je bio jedan od najboljih mečeva u dresu SAD, pošto je završio utakmicu sa 19 poena.

BONUS VIDEO: