Košarka

Aleksu Avramovića pogodila pjesma, odmah je zagrlio oca: Sve puca od emocija, ima i suza (video)

Aleksa Avramović je zagrlio oca Slobodana i onda su zajedno zapjevali jednu poznatu pjesmu.

Izvor: x/printscreen

Košarkaši Srbije obradovali su naciju, pobedili su Njemačku i osvojili bronzanu medalju na Olimpijskim igrama. Poslije tog meča su otišli da slave u Parizu i tamo su se odlično proveli. Vidi se to po snimcima i fotografijama koje su stigle odandje, a na jednom od tih klipova je Aleksa Avramović sa svojim ocem Slobodanom.

Jedna od pjesama posebno je pogodila srpskog plejmejkera. Zagrlio je tatu i onda su zajedno pjevali. U pitanju je poznata pjesma Baje Malog Knindže "Samo je moj stari znao". Nije poznato da li je Aleksa naručio tu pjesmu prilikom slavlja ili neko drugi, ali se vidi nalet emocija.

Zagrlio se sa ocem i počeli su da pjevaju refren zajedno. "Samo je moj stari znao, samo on je vjerovao da na ulici neću ostati. Samo je moj stari znao, samo on je vjerovao da ću pravi čovjek postati", pjevali su njih dvojica. Na samom kraju snimka vidi se i detalj kada je Slobodan podigao čašu u vis.

Poznat je Aleksa kao neko ko širi pozitivnu energiju, voli da se šali, da uživa u svemu što radi, to govore i njegove riječi poslije osvojene bronze. "Svaka čast Amerikancima, svima, svim ljudima na svijetu. Želim ljubav i mir. Volim vas sve i nadam se da će te imati ovakvu pozitivnost kao ja i da će te širiti ljubav kao ja i moji saigrači", poručio je Avramović koji je pravio šou i na ceremoniji. Pozdravio se sa šeikom, pa sa Pau Gasolom, stigao je i Tjerija Anrija da upozna...