Košarka

Partizanu ili Zvezdi stiže neočekivano pojačanje? Dao 50 poena u Evroligi, sad mu prijeti otkaz zbog Instagrama

Autor Nebojša Šatara

Najdžel Hejs Dejvis je na Instagramu objavio nešto što se nije dopalo navijačima Fenerbahčea koji traže da dobije otkaz...

Izvor: nigel_hayes/instagram/mn press

Da li bi Partizan ili Crvena zvezda mogli da dobiju neočekivano pojačanje pred start Evrolige? Najdžel Hejs-Dejvis mogao bi da postane slobodan igrač u bliskoj budućnosti. Jedan od najboljih košarkaša Fenerbahčea napravio je haos na društvenim mrežama pošto je na Instagramu okačio nešto što je razbjesnilo navijače turskog kluba.

Prilikom posete Jermeniji Dejvis je okačio fotografiju na kojoj spominje genocid nad Jermenima. Napisao je uz fotografiju dvije rečenice. "Glavne arhitekte genocida" i "rat i genocid su nevjerovatni". Nije se to dopalo fanovima turskog velikana i sada oni traže da on dobije otkaz. Male su šanse da će se tako nešto dogoditi, ali postoje...

Izvor: nigel_hayes/instagram

Amerikanac je visok 203 centimetra i pokriva pozicije krila i krilnog centra. Ta pozicija "četvorke" je nešto što nedostaje i crno i crveno-bijelima i svakako da bi igrač takvog kalibra doprineo mnogo "vječitima". Naravno, prvi uslov da bi uopšte došlo do pregovora jeste da američki košarkaš zaista dobije "ispisnicu".

Sada je odluka na Šarunasu Jasikevičijusu i na upravi kluba. Podsjetimo, Dejvis je prošle sezone postao rekorder Evrolige. Na meču protiv Albe (103:68) postigao je 50 poena i tako za poen nadmašio prethodni rekord koji je držao Šejn Larkin.

BONUS VIDEO:

(MONDO)