Košarka

Crvena zvezda na vrhu Evrolige! Zvezdaši da protrljaju oči, ovo nikad nisu vidjeli

Crvena zvezda pobjedom protiv Fenerbahčea ostala u vrhu tabele Evrolige

Izvor: Sofascore/MN Press

Impresivnom igrom i pobjedom Crvene zvezde protiv Fenerbahčea u Istanbulu, srpski i regionalni šampion bar privremeno se popeo na vrh tabele Evrolige.

Serijom od tri pobjede na startu sezone, protiv Pariza u gostima, Baskonije kod kuće, pa sada i Fenerbahčea u Istanbulu, tim Janisa Sferopulosa popeo se na čelnu poziciju sa skorom 3-0 i odigranom utakmicom više od Panatinaikosa i Monaka (po 2-0).

Nakon razočaravajuće sezone i samo 11 ostvarenih pobjeda u takmičarskoj 2023/24, nevjerovatno djeluje da su crveno-bijeli na polovini oktobra na učinku 3-0 i u vrhu, zajedno sa šampionom Evrope i Obradovićevim Monakom, uvijek konkurentnim za vrh.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Poslije velikog trijumfa u Turskoj, 76:57, u kojem su Beograđane predvodili Džoel Bolomboj (20), Nemanja Nedović (17) i probuđeni Majk Daum (14), sigurno je da će u Beogradskoj areni biti crveno-bijeli spektakl u petak, na utakmici Zvezda - Barselona.

U tom meču Zvezda će pokušati da dodatno popravi svoj rekordno uspješni početak evroligaške sezone, jer do ove jeseni nikad nije počela sa 3-0.