Košarka

Evroliga slavi "Noć veštica" u Pioniru, a Zvezda srpsku tradiciju - trubači

Autor mondo.rs

Crvena zvezda spremila iznenađenje za svoje navijače na meču protiv Himkija.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Interesantno veče nas čeka u "Pioniru".

U okviru 6. kola Evrolige, večeras od 19 časova sastaju se Crvena zvezda i Himki, a pored odličnog košarkaškog meča sprema se i bogat program za navijače...

Od ranije je poznato da Evroliga od ove sezone, po ugledu na NBA ligu, slavi "Noć vještica", iako je to "praznik" koji ne postoji u velikom broju zemalja iz kojih dolaze klubovi koji igraju ovo takmičenje. Bez obzira na to pozvani su svi navijači da se maskiraju.


Vidjećemo da li će ih biti i na meču srpskog i ruskog kluba, mada je u pitanju globalni događaj koji sve više maha ima i kod nas. Ipak, to nije sve što ćemo vidjeti večeras...



Kako je saopštila Crvena zvezda - tokom utakmice akcenat će biti stavljen na kulturno-umjetnički spektakl koji je u potpunosti posvećen srpskoj tradiciji.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posjetite Mondo Pređi na sajt


Naime, kao uvertira, ali i svaka pauza tokom utakmice Zvezde i Himkija, biće rezervisana za KUD Dimitrije Kuturović i trubački orkestar Ivana Jovanovića.

Kako vam se dopada ova ideja i da li dolazite maskirani na večerašnju utakmicu?

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.