BRZA REAKCIJA

Partizan SVE dogovorio sa novim plejom, ON je zamjena za Voldena!

Autori Milutin Vujičić nova.rs

Prošle sezone bio je odličan u ABA ligi.

Izvor: MN PRESS

Partizan je ostao bez Korija Voldena, koji vjerovatno ide u Zvezdu, ali imaju spremnu zamjenu!

Umjesto njega u Humsku stiže Kodi Miler-Mekintajer (26, 191 cm) koji je prethodnu sezonu proveo u Cedeviti Olimpiji i ostavio odličan utisak. Portal "nova.rs" prenosi da je uprava Partizana sve dogovorila sa Amerikancem, a ostalo je još samo da se ozvaniči saradnja.

 Isti izvor prenosi da je Partizan još prije odlaska Voldena bio spreman na takav rasplet, pa su vrlo brzo ušli u pregovore sa plejmejkerom koji je rođen u Sjevernoj Karolini.

Miler-Mekintajer (26) je bio jedan od najboljih igrača Cedevita Olimpije u prethodnoj sezoni, a na 36 utakmica je upisivao prosječno 14 poena, 5 asistencija i 4,1 skok.

U dosadašnjem delu karijere igrao je u Belgiji (Leven), Italiji (Parma), SAD (Teksans) i Rusiji (Zenit).

Crno-bijeli su prethodno produžili saradnju sa mladim Urošem Trifunovićem, a u narednom periodu im ostaju pregovori sa Novicom Veličkovićem, Nemanjom Gordićem i Stefanom Birčevićem kojima su ugovori istekli na kraju sezone.

Takođe, neizvjesna je sudbina oko trenera Andree Trinkijerija koji je nezvanično podnio zahtjev za raskid ugovora, pa Partizan očekuje i rješavanje te situacije i angažovanje novog stratega.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Kodi Miler-Mekintajer
Izvor: YouTube/VTB League