PADAJU PROZIVKE

I on je imao poruku za Dangubića: Posle devet zlata, fali ti srebra!

Autor Nebojša Marković

Novi košarkaš Partizana na meti komentara bivših saigrača.

Izvor: MN PRESS

Nemanja Dangubić nosio je četiri godine dres Crvene zvezde, otišao u inostranstvo, a onda kada je rešio da se vrati u Srbiju, obukao dres najvećeg rivala!

Postao je košarkaš Partizana, zbog čega naravno nisu bili srećni navijači crveno-belih, ali među njima i bivših igrača Crvene zvezde. Posle Markusa Vilijamsa, bilo ih je još koji su "peckali" Dangubića zbog njegove odluke.

Na njegovim profilima na društvenim mrežama već danima stižu brojni komentari, a tu su i oni njegovih bivši saigrača. Dangubićev dolazak u Partizan iz Estudijantesa bio je "okidač" da se oglase igrači sa kojima je delio svlačionicu u Crvenoj zvezdi.

Uglavnom su svi bili u šaljivom tonu, a prvi je bio Luka Mitrović.

“To ti slika”, napisao mu je kapiten čuvene generacije Zvezde, ispod fotografije na kojoj je Dangubić u dresu Partizana na njegovom Instagram profilu.

Kvinsi Miler je rešio da bude malo otresitiji, pa je kao komentar ostavio kosturske lobanje. Zanimljivu opasku imao je i Marko Kešelj.

“Posle devet zlatnih, fali ti malo i srebra, srećno”, napisao je Kešelj i uz komentar označio profile Branka Lazića i Pera Antića. Kešelj je time aludirao da je Dangubić u redovima Zvezde osvojio devet trofeja.

Ipak, bilo je komentara i nekadašnjih igrača Partizana, među kojima je i bek Sakramenta Bogdan Bogdanović. On je Dangubiću poželeo sreću u novom klubu.

Izvor: Instagram/@danga06/Printscreen