Ok, ali...

Šekil O'Nil i "smanjite doživljaje": Dončić? Već viđeno, još prošle nedelje

Autor Vladimir Sukdolak

Legendarni centar nije impresioniran Lukom Dončićem. Sve to je već video u prošlosti, poslednji put prošle sedmice.

Izvor: Kevin C. Cox/Getty Images

Luka Dončić oduševio je Ameriku predstavom u četvrtom meču protiv Dalasa, kada je sjajnu igru i tripl-dabl (43 poena, 17 skokova i 13 asistencija) krunisao trojkom za pobedu u poslednjoj sekundi.

Njegov rezultat doneo je dva nova rekorda plej-ofa NBA, a u isto vreme stao je uz rame legendarnom Majklu Džordanu i po mnogima najboljem košarkašu svih vremena.

Međutim…

Još jedna legenda NBA nije u potpunosti oduševljena partijom Slovenca srpskog porekla. Pogađate, u pitanju je Šekil O'Nil.

Danas najveća (u svakom pogledu) komentatorska zvezda televizijske emisije "Inside the NBA on TNT" odgovorio je na konstataciju Čarlsa Barklija da mu se ne sviđa što su svi zaluđeni Dončićem i da zbog toga štedi reči hvale.

"Nije tačno", počeo je legendarni Šek.

"To nije istina, samo poručujem ljudima da malo smanje doživljaj oko Dončića. Slušajte, on je sjajan igrač, ali sve što on radi sam video već puno puta od ostalih zvezda. Vidio sam već takvog igrača, zove se Stef Kari. Video sam već takvog igrača, zove se Džejms Harden. Sve što je Dončić sada napravio video sam prošle nedelje od igrača koji se zove Demjan Lilard. Zato samo kažem da malo smanjite oduševljenje Dončićem, to je sve", jasan je bio O'Nil.