DRAMAAA!

Denver preživio Jutu: Marej brojao do 50, Jokić opet sjajan - igraće se sedmi meč!

Autor Milutin Vujičić

Možda je tako i najpoštenije, neka presudi "majstorica".

Izvor: Tanjug/AP Photo/Ashley Landis, Pool

Nastavlja se luda serija Denvera i Jute, odlučiće sedmi meč!

Nagetsi su bili pred eliminacijom, ali su zahvaljujući sjajnoj partiji prošle noći i pobjedi 119:107 uspjeli da izbore "majstoricu". Poveo je Denver u ovoj seriji, a onda izgubio tri vezane utakmice i činilo se da će Džezeri to iskoristiti, ali Nagetsi su žilavili nego što su mnogi mislili...

Okršaj iz prošle noći obilježio je Džamal Marej sa 50 poena, pet skokova i šest asistencija, pokušavao je da mu parira Donovan Mičel sa 44, šest skokova i pet asistencija, ali bilo je malo!

Dvojica bekova odlučivala su o pobjedniku meča, iako je pred početak serije fokus bio na centrima, a prošle noći daleko bolji utisak ostavio je Nikola Jokić. Srpska "petica" je meč završila sa 22 poena, četiri skoka i devet asistencija, pa je to napravilo razliku!

Rudi Gober je imao 11 poena i 11 skokova, odličan je bio Majk Konli sa 21 poenom i devet asistencija, dok je kod Denvera lijepu partiju pružio i Džerami Grant sa 18 poena.

Naredni meč bi trebalo da se igra već u noći između utorka i srijede od 2.30. Pobjednik ide na Kliperse koji su prošle noći uspjeli da "izbace" Dalas, s tim da je duel obilježio novi udar na Luku Dončića, zbog kog je Markus Moris isključen.