• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 đoković pobijedio bedenea na rolan garosu
 đoković pobijedio bedenea na rolan garosu

Novak kao furija, gazi sve pred sobom: Ovo je bilo zagrijavanje, sada kreću pravi izazovi!

Novak Đoković je lako riješio meč sa Aljažom Bedeneom, a sada ipak kreće ono ozbiljno - dueli sa rivalima koji mogu da mu naprave problem!

 đoković pobijedio bedenea na rolan garosu Izvor: Profimedia

Novak Đoković je u četvrtom kolu Rolan Garosa!

U svom duelu trećeg kola rutinski je savladao Slovenca Aljaža Bedenea 6:3, 6:3 6:3 i tako je zakazao duel sa Dijegom Švarcmanom u naredom kolu.

Srpski teniser je dominirao tokom cijelog meča, a iako je na startu trećeg seta Slovenac probao da bude agresivan i da napadne to mu nije pomoglo. Na kraju je poražen rutinksi za vrlo kratko vrijeme!

ĐOKOVIĆ - BEDENE 6:3, 6:3, 6:2

Poruka najboljeg tenisera na svijetu za sve u Parizu je jasna, želi da odbrani titulu osvojenu prošle godine i nema namjeru da ikome prepusti svoj pehar i svoj tron na vrhu ATP liste.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

17:05

6:2 - NOVAK IDE DALJE - NE MOGU MU NIŠTA!

Nismo morali mnogo da čekamo, za manje od dva sata Novak Đoković je počistio Aljaža Bedenea sa terena i otišao u četvrto kolo! 

ĐOKOVIĆ - BEDENE 6:3, 6:3, 6:2 

A sada kreće ono ozbiljno! Prvi naredni rival je Argentinac Dijego Švarcman i on je prvi rival koji može da napravi probleme najboljem na svetu. 

Ali taj meč ćemo sačekati bar dva dana. 

17:00

5:2 Strašni Novak!

Izjednačeno se igrao ovaj gem, poen za poen, a onda je Đoković ubacio u veću brzinu! Poslao je sjajnu dijagonalu za 40:30, a onda je sve završio asom!

16:58

4:2 - Drži se Bedene za slamku...

Sjajan ritern Novaka na startu, potom dva odlična poena Bedenea i prednost za 40:15. Kada je Novak uzeo još poen trgnuo se Slovenac i uzeo gem!

16:54

4:1 Ovo je bilo brzo!

Novak je dobio još jedna gem bez izgubljenog poena i nazire se ovde kraj meča! Bedene je bez snage i shvata da je otpor uzaludan!

Izvor: Profimedia

16:52

3:1 - BREJK! Tu smo!

Bedene je loše počeo u ovom gemu, izgubio dva poena, a onda je Đoković odbranio nemoguć poen i naterao ga da pošalje loptu u publiku! 

Dobio je tri brejk lopte i odmah je to iskoristio!

Izvor: Profimedia

16:48

1:1 Novak se vraća!

Srpski teniser gazi u ovom gemu, rutinski ga dobija. Ne deluje Bedene da može da ugrozi servis srpskog tenisera u ovom momentu...

16:46

1:0 Bedene!

Bedene je agresivan, sve više je na mreži i za sada mu uspeva. Novak je u ovom gemu uzeo jedan poen, ali onda izgubio tri i dao dve gem lopte rivalu. 

Poslao je Đoković loptu u mrežu i tako dao rivalu gem. 

16:42

1:0 Novak je preživeo!

Novak odmah tera Bedenea na mrežu i uzima poene, a onda je poslao i savršenu paralelu sa osnovne linije za 30:0. Ipak uspeva Bedene da izjednači.

Posle sjajnog riterna Slovenac dobija prvu brejk loptu, ali izlazi na mrežu Đoković i dolazi do izjednačenja. Zatim pogađa as Novak i potom dolazi do poena za brejk. 

16:32

2:0 u setovima! Strašni Novak za 6:3

Đoković pokušava da već sada uzme set, poveo je 40:15. I izlazi Novak na mrežu, uzima poen i to je poen, gem i set! 

Jedva da je prošlo sat vremena igre!

Izvor: Profimedia

16:30

5:3 - Još malo do seta!

Maesteralno skraćena lopta Novaka Đokovića, potom duža razmena i novi poen - 30:0. Ne pita se ovde ništa Bedene - uzeo je Novak još jedan gem rutinski! 

16:24

4:3 - Bedene rutinski!

Bedene sjajnim servisom uzima prvi poen, ali onda šalje loptu u aut za 15:15. Uspeo je Slovenac da osvoji dva naredna poena, a onda je asom uzeo novi gem. 

16:21

4:2 Nema leka za Novaka!

Dve sjajne paralele Novaka i nema Bedene za to odgovor, a nakon sjajnog servisa vrlo lako Đoković brani gem na svoj servis. Sada je 4:2. 

16:18

3:2 - Sada Bedene uzvraća!

Sve je agresivniji Bedene i pogađa sada ugao terena, a onda još jednom paralelom dolazi do poena - 30:0. Sjajnim servisom dolazi do novog poena i ovaj gem uzima bez izgubljenog poena. 

Izvor: Profimedia

16:15

3:1 Brani Novak svoj servis!

Nema ovde nikakve dileme, ne prepušta ništa slučaju Novak. Brzo uzima tri poena, jednom šalje loptu u mrežu, potom greši još jednom, ali na kraju uzima gem!

16:10

2:1 - BREJK! iNovak vodi!

Novak uspeva da se drži u poenima maksimalno dugo, pa tako tera Bedenea na grešku, poslao je Slovenac volej u aut. Potom je uzeo poen za 30:30, a još jednim izlaskom na mrežu je došao do prednosti. 

Ipak izlazak na mrežu Novaku donosi izjednačenje 40:40. Dobija brejk šansu Novak i posle greške Bedenea evro brejka!

16:05

1:1 - Novak bez greške!

Šalje Aljaž loptu u mrežu, a Đoković nastavlja da dominira. Ne može mu Slovenac ništa i sada je rutinski došao do 1:1. 

A na tribinama poznata lica!

16:02

1:0 Bedene vodi!

Bedene prvi servira i prvi uzima poene u drugom setu, ali prvi i greši pa je 15:15. Novak zatim pogađa liniju za 30:15, ali Slovenac prvo izjednačava, a onda sjajno skraćuje loptu za 40:30. 

Pogađa Bedene liniju i prvi put vodi!

15:57

Ovo je bilo brzo!

Igralo se samo 35 minuta, nije dugo trebalo najboljem na svetu da dobije prvi set. Sada će Bedene morati da odigra mnogo bolje ako želi da se nada nečemu u ovom meču. 

15:56

6:3 - UZIMA NOVAK PRVI SET!

Posle razmene Novak uzima prvi poen, a onda je izjednačio Bedene. Uspeva Slovenac da izgradi poziciju, ali promašuje teren, a onda je sjajnim izlaskom na mrežu došao do dve set lopte.

Uspeo je da iskoristi prvu! Vodi Novak 1:0 u setovima!

Izvor: Profimedia

15:53

5:3 - Ne da se Bedene!

Daje sve od sebe Slovenac da ostane u setu i za sada mu uspeva. Posle nekoliko odličnih poena poveo je 40:0, a onda posle malog auta Đokovića uzima gem. 

15:50

5:2 - Bravo Novače!

Nastavlja dominaciju na svoj servis Novak, brzo uzima dva poena, a onda tera protivnika na grešku za 40:0. I još jednom sjajnom paralelom Đoković dolazi do 5:2.

15:48

4:2 - BREJK!

Sada Bedene igra mnogo bolje, sjajno servira i uspeva ekspresno da osvoji tri poena. Na 40:0 pravi jednu grešku, a onda posle druge se "zakuvava" ovaj gem. 

A onda dupla greška Bedenea i 40:40! Brejk lopta za Novaka nakon što rival šalje loptu u mrežu i na kraju evo brejka! Nova greška Bedenea i 4:2!

Izvor: eurosport.com

15:43

3:2 - Rutina

Dok se rival muči da osvoji gemove na svoj servis, sa Novakom je stvar potpuno drugačija. Sada je izgubio samo jedan poen i to pošto je imao neiznuđenu grešku. 

Vodi 3:2. 

15:41

2:2 - Drama!

Prvi poen za Novaka, a onda Srbin sjajno reternira za 30:0. Posle duže razmene sjajna dijagonala, viner i 40:0! Tri prilike za brejk je imao Đoković i nijednu nije iskoristio! Počeo je Slovenac sjajno da servira i došao do 40:40.

Dobio je još jednu brejk loptu Đoković, a onda je sjajnim potezom na mreži Bedene uspeo da se spasi! Na kraju as Slovenca i 2:2!

15:33

2:1 - Savršen gem!

Ne pita se ovde Bedene, dva brza poena Đokovića, a onda i treći! Sve je završeno prvim asom Novaka u ovom meču - 2:1 bez izgubljenog poena u ovom gemu!

15:31

1:1 Odmah se muči Bedene!

Sjajni Novak šeta Bedenea i uspeo je da povede sa 30:15, ali uspeo je Slovenac da preokrene. Nanizao je dva brza poena, poveo 40:30, ali je onda jednim riternom Novak izjednačio!

Ramom reketa udario je Bedene loptu i dao prvu brejk šansu za Đokovića. Ipak izjednačio je Bedene posle skraćene lopte i na kraju je uspeo da osvoji prvi gem.

Sada je 1:1!

15:25

1:0 - Vodi Novak!

Videli smo i Arsena Vengera na meču, a u prvom gemu Novak Đoković je uspeo da povede uz samo jedan izgubljen poen.

Dobro je krenulo!

15:09

Sve je spremno!

Novak Đoković se načekao! Lejla Fernandez je na kraju posle velike borbe bila bolja od Belinde Benčić, a ovaj meč će kasniti oko dva sata! Očekivali smo Novaka na terenu oko 13:30, a on još uvek nije izašao na šljaku.

Ipak zagrevanje uskoro može da počne. 

14:40

Čekamo...

Meč Filipa Krajinovića i Feliksa Ože-Aljasima je počeo, a Novak Đoković neće na teren pre 15:10 jer se duel Belinde Benčić i Lejle Fernandez odužio. 

13:41

A ako pobedi...

Novaka u narednom kolu čeka Dijego Švarcman! Argentinac je lako u tri seta savladao Grigora Dimitrova sa 6:3, 6:1, 6:2 i tako zakazao potencijalni duel sa Novakom. 

13:10

Evo ko je novi rival!

Aljaž Bedene je rođen u Ljubljani, a najviše je poznat po tome što je jedno vreme nastupao pod zastavom Velike Britanije. Od Novaka je gubio i ranije, a ovo im je četvrti susret.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

12:48

Čekamo treće kolo!

Novak Đoković je u prva dva meča na Rolan Garosu rutinski savladao prvo Jošihita Nišioku, a onda Aleksa Molčana. Sada mu je rival Aljaž Bedene i meč neće krenuti pre 14 časova. 

UKRATKO

  • Novak kao furija
  • Bedene bez šanse!
  • A sad kreće ono ozbiljno!
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije