NOVI SKANDAL!

Cirkus! Kirjos poludio, bacio reket van stadiona: Bježi od meča sa Đokovićem, već smišlja izgovore (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Nevjerovatan je, poludio je kad je vidio da će ga pobijediti Hrvat kojeg je ranije već nazivao "glupanom".

Izvor: Tanjug/AP/Andy Brownbill

Nik Kirjos ne prestavlja da pravi cirkus.

Nakon što je napravio dramu u svom prvom meču u 2021. godini, sada je ponovo svu pažnju usmjerio na sebe i svoje skandalozno ponašanje!

Australijski teniser je baš sklon skandalima, a posljednji je napravio na meču protiv Borne Ćorića! Kirjos je izgubio od Hrvata kojeg je prošle godine proglasio "glupanom" zbog toga što se zarazio korona virusom na Adrija turu, takmičenju u organizaciji Novaka Đokovića.

Te prozivke nisu spriječile Hrvata da ga pobijedi u dva seta 6:3, 6:4, ali ni Kirjos nije propustio priliku da bude u centru pažnje.

Kirjos je na ovom susretu stalno kukao, žalio se na povredu koljena, da bi sve kulminiralo kada je razbio reket i bacio ga preko tribina, van stadiona!

"Ne mogu da serviram bez bola, kada doskočim osjećam se nestabilno. Odigraću vjerovatno još jedan gem samo. Serviram 170 na sat ujmesto 220", rekao je Kirjos u jednom trenutku. Kada je izgubio svoj servis gem na 4:4 u drugom setu, "ispalio" je nekoliko psovki, prije nego što je bes iskalio na reketu.

Dobio je nekoliko opomena od sudije što je rezultiralo i u gubitku poena, da bi se poslije meča Kirjos osvrnuo na šanse da nastupi na Australijan openu.

Tamo bi mogao da se sastane sa Novakom Đokovićem jer se nalazi u njegovom delu žreba, čovekom za kojeg se više puta hvalio kako ima bolji međusobni skor. Ipak, čini se da će Kirjos uspeti da izbegne taj susret.

"Postoji veliki znak pitanja za mene, čak i ako budem skroz spreman, pošto nisam igrao godinu dana. Nije lako samo se pojaviti i pripremiti se za takvo takmičenje", rekao je Kirjos.

(MONDO) 

Tagovi