Pohvale

"Nole šampion i uzor cijelom svijetu"! Vučević oduševljen srpskim asom i nada se da Đoković može do novog rekorda

Autor Dragan Šutvić

Zvijezda Orlanda uvijek na strani najboljeg tenisera svijeta

Izvor: MN PRESS

Crnogorski košarkšaki as u intervjuu za "Tanjug" uputio je samo lijepe riječi trenutno najvećim srpskim zvijezdama sporta.

Centar Orlando Medžika Nikola Vučevićnahvalio je imenjaka Jokića, ali je lijepe riječi uputio i prvom reketu svijeta Novaku Đokoviću.

Kada se prošle godine održao humanitarni turnir Adrija tur koji je organizovao Novak Đoković, neki od tenisera koji su bili učesnici zarazili su se koronom, i cijeli svijet je napao našeg teniskog asa, ali mu je Vučević pružio podršku, a sada je za Tanjug to i potvrdio.

"Jesam, naravno. Imao sam prilike da ga upoznam, da se nekoliko puta vidim sa njim, da ga pratim na nekim turnirima. Nole je veliki sportista i veliki šampion. On je uzor za mnoge sportiste, ne samo kod nas već u cijelom svijetu", istakao je košarkaš i dodao da se nada da će Đoković da osvoji više grend slem titula od njegovih najvećih rivala.

"Njegova posvećenost, trud i rad su mu donijeli uspjehe i zato je rekorder po broju nedjelja na vrhu ATP liste. Nadam se da će da obori i rekorde Federera i Nadala po broju grend slemova. Bio je najbolji sporitsta svijeta, a van terena je skroz normalan i skroman. Nije se promijenio i to su zaista neki kvaliteti koje morate da cijenite", zaključio je Nikola Vučević.

Njegov Orlando trenutno je 14. tim Istočne konferencije NBA lige.

(MONDO)