Počivaj u miru

Tragedija! Srušio se na terenu pa umro poslije tri dana: Dobio udarac u glavu, ljekari nisu uspjeli da ga spase! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Užasne vijesti nam dolaze iz Rusije gdje je mladi hokejaš Timur Fajzutidinov preminuo poslije povrede zadobijene na meču.

Izvor: Youtube/Tim Tucker

Strašna tragedija zadesila je Rusiju pošto je 19-godišnji Timur Fajzutidinov, kapiten mladog hokejaškog tima Dinama iz Sankt Petersburga preminuo. 

On je podlegao povredi koju je doživio na meču sa Lokomotivom u Jaroslavu, gdje ga je pak pogodio u glavu. 

Doktori su se borili za njegov život tri dana, ali nažalost nisu uspjeli da ga spase. Iako povreda u prvom momentu nije izgledala ozbiljno, čim su saigrači i protivnički hokejaši prišli Timuru vidjeli su da mu je potrebna pomoć. 

Imobilisan mu je vrat na terenu, odvezen je u bolnicu, ali nažalost preminuo je u 19. godini. Za mladi tim Dinama iz Sankt Petersburga odigrao je preko 200 mečeva, a ostali dueli u omladinskoj ligi i u KHL-u počeće minutom ćutanja. 

"Današnji meč četvrtfinala između Dinama i Oilmana će početi minutom ćutanja u znak sjećanja. Zauvek će ostati u svom sjećanju, zauvijek u našim srcima", napisao je Dinamo u saopštenju. 

Nesrećni incident
Izvor: Youtube/TimTucker

(MONDO) 

Tagovi