Šteta!

Lijepa atletičarka ne ide u Tokio! Poznata je po seksi plesu, a propušta Olimpijske igre - morala da odustane! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Australijanka Mišel Dženeke neće trčati ovog ljeta na Olimpijskim igrama, što je veliko razočarenje za njene navijače.

Izvor: Instagram/mjenneke93/printscreen

Jedna od najljepših svjetskih atletičarki Australijanka Mišel Dženeke (28) neće nastupiti na Olimpijskim igrama. Djevojka koja je još prije skoro deset godina privukla pažnju na sebe seksi plesom pred trku, sada zbog povrede nije mogla da izbori normu.

Odluku da se neće takmičiti donijela je u dogovoru sa svojim timom još pre nekoliko meseci, ali je sada postalo jasno da neće nastupiti u tokiju, jer su prošle kvalifikacije. Djevojka koja se takmiči na 100 metara sa preponama učestvovala je na prethodnom Igrama i nije zablistala u Rio de Žaneiru.

Atletičarka iz Australije poznatija je po svojoj ljepoti i fotografijama u kupaćem kostimu na Instagramu nego po trčanju. Svojevremeno je bila drugoplasirana na Olimpijskim igrama mladih (2010. godine), a i bronzana na Univerzijadi 2015. To su joj najbolji rezultati u karijeri jer formu nije uspjela da prenese u svijet odraslih.

Pogledajte kako izgleda lijepa Mišel, jedna od najlepših djevojaka u svijetu sporta:

Na Olimpijskim igrama u Riju bila je tek 37, a najbolji rezultat na velikim takmičenjima joj je 10. mjesto na Svjetskom prvenstvu u dvorani 2016. godine, kada je postavila lični rekord na 60 metara sa preponama.

Daleko poznatija je po seksi plesu. Još davne 2012. godine je ''vrckala'' na stazi, pred početak trke, što je skrenulo pažnju svih svetskih medija. Od tada povremeno obraduje pratioce fotografijama u kupaćem kostimu, a na Instagramu njen profil prati preko 500.000 ljudi.

Pogledajte kako je Mišel đuskala na stazi:

Mišel Dženeke igra
Izvor: Youtube/Andre Mauger