ŠOU!

"To je tako neprofesionalno!" Teniserke se posvađale na mreži: Držala se za stomak, "krala" vrijeme i pobijedila!

Autor Dragan Šutvić

Nevjerovatne scene u osmini finala US Opena.

Izvor: twitter/screenshot/Tennis GIFs

Češka teniserka Barbara Krejčikova plasirala se u četvrtfinale US Opena pošto je pobijedila Garbinje Muguruzu (6:3, 7:6), ali je pitanje da li će moći da nastavi turnir.

Krejčikova se tokom dobrog dijela meča držala za stomak i djelovalo je da ima neki problem, ali je uprkos tome uspjela da u dva seta pobijedi teniserku iz Španije. Posebno dobra Krejčikova je bila u taj-brejku drugog seta, zbog čega joj je Špankinja žestoko zamjerila.

Kada su prišle da se pozdrave na kraju meča, Krejčikova se izvinila Muguruzi, na šta joj je teniserka iz Španije samo odbrusila da je to što je uradila "bilo neprofesionalno".

Pogledajte!

Muguruza se žalila da je Krejčikova namjerno odugovlačila u pauzama između poena, kada je recimo uzimala peškir, pa se zbog toga unervozila i igrala ispod svog nivoa. Na konferenciji za medije Muguruza nije željela pretjerano da se bavi ovom temom, poručivši da je na medijima da sude.

"Teniseri bi valjda trebalo da znaju kako da se ponašaju u određenim trenucima, tako da nisam srećna", poručila je Muguruza, dok se Krejčikova nije pojavila na konferenciji za medije nego su novinari dobili pisanu izjavu.

U narednom kolu Krejčikova igra protiv Sabalenke, ako bude mogla...



Tagovi