KAKVO PONAŠANJE!?

Đoković pomogao Australiji u najtežem trenutku, ovako mu vraćaju: Nole je pokazao klasu, a sad dobija nepoštovanje!

Autor Goran Arbutina

Kada im je prije dvije godine pomagao bili su zahvalni, sada se promijenio odnos Australije prema Novaku Đokoviću.

Izvor: Profimedia/Tennis Australia

Krajem 2019. i početkom 2020. godine je Australija bila u ogromnim problemima. Proživljavali su najteže trenutke u borbi sa požarima.

Kroz sve te poteškoće nisu prolazili sami, dobijali su poruke podrške, razne donacije i pomoć, a jedan od onih koji je bio uz njih je Novak Đoković. A, sada mu uzvraćaju na najgori mogući način - tretiraju ga kao kriminalca.

Nole je tada odgovorio na poruku Marije Šarapove i poslao je i sam donaciju Australiji kako bi im pomogao. Tada su mu svi bili zahvalni, a izgleda da se sve sada promijenilo.

Izvor: Printscreen/Twitter/Novak Đoković

Od kada je Novak objavio da dolazi u Australiju krenuli su da ga napadaju i prozivaju. Onda su ga zadržali na carini i ispitivali do kasno poslije ponoći, a još uvijek ga odatle nisu pustili.

Prema najnovijim informacijama Novak nema pristup ni mobilnom telefonu i čuvaju ga dvojica policajaca. Potpuno nepoštovanje australijskih vlasti prema, po mnogima, najboljem teniseru svih vremena. Procedure i pravila su normalna stvar u vreme pandemije, ali da li baš ovako moraju da se ponašaju prema čovjeku koji ima 20 grend slem titula?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posjetite Mondo Pređi na sajt