Šta pričaš to?

Ukrajinci, predajte se, postanite Rusija! Bio je nacista, želi da ubije čovjeka, a sad ima rješenje za rat u Evropi!

Autor Haris Krhalić

Još jedan skandalozan ispad Šon Striklanda, američkog MMA borca koji je već pravio skandale...

Izvor: Youtube/Mype Sports/printscreen

Američki MMA borac Šon Strikland (31), čovjek koji je poznat po izjavi da voli da izlazi iz kuće sa mislima da bi napolju mogao nekog da ubije, ponovo je šokirao Ameriku. On je na tviteru napravio pravi skandal, pošto je pozvao Ukrajince da se predaju i postanu Rusija!

Po njegovoj zamisli, tako bi se riješio problem koji trenutno postoji u Evropi, a svi bi mogli da nastave sa mirnim životima...

Momak kojeg u MMA svijetu zovu Tarzan ima 25 pobjeda i tri poraza u profesionalnoj karijeri, a trenutno je pod ugovorom sa UFC-om, najpoznatijom organizacijom u ovom sportu.

Ipak, jezik mu često bude brži od pameti, kao da uopšte ne pazi šta priča i kakav imidž gradi.

"Ukrajina treba da klekne i postane Rusija. Znam da je sr*nje i da još možete da pobijedite, ali da li ste sigurni da želite da postanete novi Avganistan za narednih 30 godina? Neću reći da je to ispravno, ali biće bolje na kraju ako sada popijete tu gorku pilulu", napisao je Strikland.

"Svi ste vi idioti. Šta ćete uraditi? Da, sjedećite sa telefonom u rukama i slati poruke. Da li ste vi idioti sposobni da uzmete pušku u ruke?", dodao je Šon Strikland.

Poznatom MMA borcu ni to nije bilo dovoljno, pa je nastavio da se raspravlja sa svojim pratiocima kojima je u međuvremenu objašnjavao i situaciju u Vijetnamu ili Poljskoj, kada su te zemlje bile napadnute.

Tagovi