STRAŠNO

Kirjos usred Vimbldona optužen da je tukao djevojku: Prijete mu dvije godine zatvora!

Autor Goran Arbutina

Nik Kirjos je dobio poziv na saslušanje zbog optužbi za porodično nasilje.

Izvor: Profimedia

Australijski teniser Nik Kirjos je dan uoči najvećeg meča karijere, četvrtfinala Vimbldona protiv Karlosa Garina, optužen da je napao bivšu djevojku Kijaru Pasari!

Njih dvoje su više puta raskidali i mirili se, a incident se navodno dogodio u decembru 2021. godine u Kanberi. Kijara Pasari je više puta isticala da je Nik Kirjos vrlo agresivan, optuživala ga je za pretnje, a sada je policija potvrdila da je istraga u toku i da će teniser biti saslušan.

Iz australijske policije potvrđeno je da će 2. avgusta biti saslušan povodom incidenta za koji je propisana zatvorska kazna i do dvije godine po australijskim zakonima.

Kijara je inače bila vatrena navijačica Nika Kirjosa tokom Australijan opena 2021. godine, ali ubrzo su nastali veliki problemi u njihovoj vezi. Međusobno su se optuživali na društvenim mrežama, mirili se, pa opet razilazili, a u međuvremenu je Kirjos uplovio u novu ljubavnu avanturu.

"Zbogom. Ti si tamo s nekim tipom, predobro. Gadiš mi se. Uživaj u životu", napisao je Kirjos, na šta mu je Kijara tada napisala da "mrzi samog sebe".

Onda je uslijedila uvreda: "Zbogom. Ostani u Kanberi do kraja života, govno jedno".

"Optužbe su veoma ozbiljne i Kirjos ih shvata ozbiljno. U ovom trenutku nema nikakav komentar, ali uskoro ćemo se oglasiti zvaničnim saopštenjem", poručio je branilac Nika Kirjosa, dok se bivša djevojka nije oglašavala u medijima, kao ni na svom vrlo aktivnom Instagramu.