SJAJNO

Ni Đoković nije znao da igra na ovom turniru! Cicipas na Tviteru dobio Srbina za rivala!

Autor Goran Arbutina

Napravljen je lapsus zbog ko se smije teniski svijet.

Izvor: Profimedia/Antonietta Baldassarre / Insidefoto/Sipa USA

Novak Đoković na Tviteru je saznao da treba da igra na turniru u Beču (Austrija). Na zvaničnom profilu "Eurosporta" najavljen je meč Stefanosa Cicipasa (Grčka), ali sa pogrešinim Novakom. Grčki teniser u ponedjeljak igra meč prvog kola, ali protiv domaćeg predstavika Denisa Novaka. Nije u pitanju okršaj sa srpskim asom, mada bi navijači to sigurno više voljeli.

Ako ništa drugo, bar je poslije svega ovoga nastala zanimljiva šala na društvenim mrežama, pa tako i Đokovićevi navijači prave razne zanimljive poruke na njihov račun. "Nije to taj Novak", napisao je jedan od korisnika Tvitera i pokrenuo zanimljive komentare. Neće se Grk previše buniti pošto je u dosadašnjih 10 mečeva Srbin osam puta slavio. Najteži poraz svakako mu je sa finala Rolan Garosa prošle godine kada je vodio sa 2:0 u setovima i na kraju izgubio.

Đoković i Cicipas odmerili su snage dva puta ove godine, na turniru u Rimu i u Astani i oba puta je Nole izlazio kao pobjednik. Posebno je zanimljivo bilo nedavno u Kazahstanu kada je poslije finalnog duela grčki igrač izneo zanimljiv prijedlog da zajedno otvore restorane sa kazahstanskom hranom. "Imam neko iskustvo u vođenju restorana i moram da ti kažem da je bolje da ih posjećuješ, nego da ih vodiš. Zaista je hrana odlična, imali smo fantastičnu dobrodošlicu. Možda bi bilo bolje da idemo po svijetu i jedemo kazahstansku hranu, bolje da ne otvaramo restoran", nasmijao se Novak i malo razočarao Stefanosa.