UŽAS

SKANDAL! Policajac tukao pendrekom igrača: Izbila tuča poslije meča, cijela Makedonija bruji o ovom snimku!

Autor Goran Arbutina

Nezapamćene scene u Sjevernoj Makedoniji, policajac je udario Taleskog.

Izvor: Twitter/Tesla369Tesla/Screenshot

Samo mjesec i po dana pošto je na utakmici Vardara i Pelistera došlo do velikog navijačkog sukoba, stiže novi sramotan incident sa rukometnog meča u Sjevernoj Makedoniji. Akteri su ponovo bili isti, samo je u pitanju bio meč za pehar Kupa Makedonije, a u kome je Vardar pobijedio Pelister 26:25. Ipak, poslije utakmice niko ne priča o rukometu, nego o tuči koja je viđena u dvorani "BIljanini izvori" na Ohridu.

Filip Taleski, jedan od najboljih igrača Vardara u finalu, našao se na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme i izvukao je najdeblji kraj kada je došlo do tuče dva tima, a nije ga udario protivnik - nego policajac.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi kako policajac udara pendrekom po glavi Taleskog. Umjesto da smire situaciju, policajci su napravili još veći nered, tako da je reprezentativac Sjeverne Makedonije dobio udarac u glavu. Razlog zbog kog ga je policajac udario nije poznat, ali pošto se snimak pojavio u javnosti - nema sumnje da će biti sprovedena interna istraga, dok je tamošnja javnost već osudila nezapamćen incident.

Talesni inače ima 27 godina i u Vardar se vratio 2020. godine, nakon tri sezone u Njemačkoj. U finalu Kupa postigao je četiri gola i jedan je od najzaslužnijih za novi pehar u vitrinama.

Tagovi