PROBLEM

Lajović nije predao na Rolan Garosu zbog povrede! Otkriven je pravi razlog - evo šta se dogodilo!

Autor Dragan Šutvić

Dušan Lajović predao je meč u Parizu zbog problema sa boginjama... /Od izvještača MONDA sa Rolan Garosa/

Izvor: Profimedia

Dušan Lajović završio je takmičenje na Rolan Garosu predajom. U drugom setu je prišao mreži i objasnio protivniku Žižen Žangu da nije u stanju da nastavi meč. U tom momentu Kinez je vodio sa 6:1, 4:1. Djelovalo je da je u pitanju povreda, ali to nije pravi razlog. U pitanju su boginje.

Posle meča srpski teniser nije došao na konferenciju za medije, organizatori su srpskim medijima samo saopštili da je "Dušan napustio kompleks", bez mnogo detalja. Potom je otkriveno i šta je pravi razlog i zbog čega nije bio u mogućnosti da pruži jači otpor rivalu.

Da problemi postoje moglo je da se vidi već u prvom setu. Dušan je izgubio prva dva gema na svoj servis, pa je napravio brejk i odmah ga ispustio. Tražio je pomoć ljekara, razgovarao je sa njima, ni to nije pomoglo. Činjenica da nije osvojio nijedan servis gem u tom setu i da je prvi put svoj servis uzeo u četvrtom gemu drugog seta dovoljno govori o ozbiljnosti problema sa kojim se suočavao. Posebno zbog dobre forme koju je prikazivao u prethodnom periodu kada je osvojio i turnir u Banjaluci.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!