Ostali sportovi

Mladi rukometaši iz Republike Srpske na kampu "Srbija te zove": Odigrana i kontrolna utakmica protiv Crvene zvezde

Autor Dragan Šutvić

Polaznici iz Republike Srpske najbrojniji su na kampu u Beogradu.

Izvor: Rukometni savez Republike Srpske

Mladi rukometaši i rukometašice iz Republike Srpske (2008. i 2009. godište) učestvuju i ove godine na kampu "Srbija te zove", koji se od 1. do 11. avgusta održava u Beogradu.

Kamp se sprovodi u organizaciji sportske organizacije "Sportstars", a učesnici iz Republike Srpske su među najbrojnijima (25 plus treneri Nemanja Dmitrović i Salih Pala), istaknuto je iz Rukometnog saveza Republike Srpske.

Tokom trajanja kampa, igrači iz Republike Srpske odigrali su kontrolnu utakmicu protiv Crvene zvezde, te ubjedljivo trijumfovali (43:15).

Izvor: Rukometni savez Republike Srpske

"I ovo je svakako razlog što smo ponosni na našu rukometnu mladost koji su za prikazanu igru dobili brojne pohvale, a ovim putem želim lično da im čestitam na odličnom izdanju protiv vršnjaka iz Zvezde. Ovim su na najbolji način potvrdili da se u Rukometnom savezu Republike Srpske itekako vodi računa o mladima, a dobro je poznato da imamo brojnu Omladinsku ligu u kojoj učešće uzme preko 100 ekipa", istakao je Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)