Ostali sportovi

Siner smuvao lijepu rusku teniserku ?

Autor Goran Arbutina

Janik Siner navodno je u vezi sa Anom Kalinskajom.

Izvor: annakalinskaya78/Instagram/Eurosport 1/printscreen

Da li je krenula nova teniska romansa? Stefanos Cicipas i Paola Badosa nedavno su raskinuli, a navodno su Janik Siner i Ana Kalinskaja započeli vezu. Italijanski mediji pišu da je njihov miljenik počeo da se zabavlja sa ruskom teniserkom i da su oni novi par. Da li je to tačno ili su samo spekulacije, saznaće se vjerovatno u narednom periodu.

Ana je rođena u Moskvi 2. decembra 1998. godine i trenutno je 26. teniserka svijeta. Najveći uspjeh u karijeri joj je četvrtfinale na Australijan openu ove godine. Janik je rođen 16. avgusta 2001. godine u Inčenu, gradiću u Italiji u dijelu Južnog Tirola. Osvojio je 13 titula u karijeri, uključujući i Australijan open ove godine. Trenutno je drugi teniser svijeta i mogao bi da prestigne Novaka Đokovića poslije Rolan Garosa.

On je trenutno u Torinu i tamo obavlja dodatne ljekarske preglede, ali su najave iz italijanskih medija da on neće igrati u Parizu kako ne bi rizikovao pogoršanje povrede kuka. Dok se čeka i njegova konačna odluka oko Otvorenog prvenstva Francuske spekulacije oko ljubavnog života traju.

Pogledajte i kako Ana izgleda: