Ostali sportovi

Nezapamćen skandal srpskog sporta: Jovana se iz Pariza oglasila zbog saopštenja!

Autor Nebojša Šatara

Burna dešavanja u srpskom veslanju nakon loših rezultata na Olimpijskim igrama.

Izvor: MN PRESS

Nisu se završile Olimpijske igre u Parizu, a u srpskom sportu počeo je rat saopštenjima zbog loših rezultata sportista na takmičenjima u glavnom gradu Francuske. Nakon što se Veslački savez Srbije oglasio saopštenjem u kojem je istakao da su za neuspjeh krivi Olimpijski komitet Srbije i selektor Nikola Stojić, iz Francuske se javila reprezentativka Jovana Arsić!

Objavom na Instagram storiju Jovana je stala na stranu Olimpijskog komiteta Srbije i selektora Stojića, odnosno Veslački savez Srbije zamolila je da imaju poštovanja prema sportistima koji su predstavljali državu u Parizu. Po njenim riječima, sa saopštenjem je trebalo sačekati do kraja takmičenja - i zbog toga čelne ljude VSS treba da bude sramota!

"Poštovani, ko god da se bavi vođenjem sajta VSS-a, zamolila bih Vas da imate poštovanja prema nama sportistima jednom u životu i da sačekate da se takmičenje završi do kraja, ne znam kako vas više nije sramota da iznova govorite da radite u ime sportista a cijele godine nam radite jedno te isto. Mogli ste još pet dana da sačekate pa da krenete svoja politička prepucavanja, sram vas bilo sve do jednog", napisala je na svom Instagram profilu Jovana Arsić koja se još takmiči na Olimpijskim igrama u Parizu.

Pred njom je C finale u disciplini skul, a za konačan plasman od 13. do 18. mjesta veslaće 3. avgusta od 09:30.

(MONDO)