Ostali sportovi

Novak je izašao pred Srbe, ovaj poljubac će se pamtiti: "Niste svjesni koliko mi dajete snage, od ovoga nema ljepše!"

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković je izašao pred svoje navijače i pokazao zašto je najveći!

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Čekala je Srbija svoje šampione i dočekala onog najvećeg! Čule su se ovacije za košarkaše, vaterpoliste, Damira Mikeca i Zoranu Arunović, za naš najveći olimpijski tim ikada, vaterpoliste koji su treći put zaredom bili zlatni, ali ipak kada se pojavio Novak Đoković...

Sve je proključalo! Orilo se njegovo ime, a Novak je prvo izašao, lupio se po srcu, a onda je ka publici pokazivao koliko ih voli! Slao je zagrljaje, zatim poljubio svoju zlatnu medalju, a na kraju je održao i sjajan govor!

"Dobro veče svima, hvala svima što ste došli u ovakvom broju, ovo je nevjerovatno. Imao sam tu čast da budem na ovom posebnom balkonu više puta u karijeri, ali svaki put me sve više iznenađujete i inspirišete. Svakog od nas ovdje. Mislim da niste svjesni koliko dajete snage da izađemo ovdje na balkon pred vas. Ovo je nešto najljepše što sportista iz Srbije može da doživi. Idemo!", rekao je Novak Đoković!

Istakli su i zlatni vaterpolisti na čelu sa kapitenom Nikolom Jakšićem da im je Novak dao veliku podršku ih je pogurao ka zlatu. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!