Ostali sportovi

Kakav blam - Mikec jedva ušao na slavlje olimpijaca: Osvojio zlato za Srbiju, a nisu ga prepoznali

Autor Dragan Šutvić

Damir Mikec morao da dokazuje da je osvojio zlatnu medalju za Srbiju u Parizu.

Izvor: Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved

Srpski olimpijci proslavili su u Beogradu prethodne noći sjajan nastup u Parizu. Prvo su izašli pred narod na balkon Skupštine grada, a zatim su na privatnoj žurci u jednom restoranu slavili do ranih jutarnjih časova, a već smo vidjeli da su sigurno među najveselijima bili Bogdan Bogdanović i Novak Đoković.

Uz srpske sportiste bile su i njihove ljepše polovine, prijatelji i druge VIP ličnosti, međutim malo je falilo da jedan od onih sa zlatnom medaljom - zbog kojih je proslava i upriličena - ne dođe na žurku. Damir Mikec je jedva ušao na proslavu pošto ga je obezbjeđenje zaustavilo na ulazu i tražilo dokaz da je pozvan, prenosi "Kurir". Zbog toga je došlo do vrlo neprijatne scene na ulazu kada je srpski strijelac morao da dokazuje da je ta žurka i za njega.

"Uprkos tome što se posljednjih dana često pojavljivao u medijima, obezbjeđenje nije prepoznalo olimpijskog šampiona. Mikec je morao da u telefonu nađe pozivnicu da je pozvan na žurku. Tek poslije mnogo peripetija, poznati sportista je pušten", prenosi informacije "Kurir" uz snimak sa lica mjesta. Pogledajte kako je to izgledalo:

Pogledajte i kako je izgledalo slavlje srpskih olimpijaca na balkonu Skupštine grada gde je desetine hiljada navijača došlo da pozdravi Novaka Đokovića, Damira Mikeca, Zoranu Arunović, Aleksandru Perišić kao i košarkaše i vaterpoliste:

BONUS VIDEO:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!