Ostali sportovi

Kada nema Novaka, on je najveća zvijezda turnira u Areni!

Poznati američki teniser igraće na turniru u Beogradskoj areni, u organizaciji Novakovog mlađeg brata Đorđa.

Izvor: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon potvrde dolaska Stena Vavrinke i Frensisa Tijafoa, u Beograd stiže i Tomi Pol, trenutno 13. igrač svijeta i za sada, prvi nosilac ovogodišnjeg turnira Belgrade Open.

Osim što je sjajan teniser, Tomi Pol je poznat i po gestu koji se nije svidio Novakovim navijačima i neutralnim ljubiteljima sporta, kada nije htio da pruži ruku Đokoviću. Takođe, poznat je i po vezi sa Pejdž Lorens, svojom dugogodišnjom djevojkom koja je "ukrala šou" ove sezone na Kvinsu, kada mu je praktično otela pobjednički trofej iz ruku i slikala se sa peharom nasred terena.

Američki teniser će u Beogradu pokušati da osvoji treću titulu ove sezone, nakon što je ove godine već trijumfovao na turnirima iz serije 500 u Dalasu i Kvinsu. Titule na različitim podlogama govore koliko je Pol napredovao u prethodnih nekoliko godina, a njegov eksplozivni stil igre zadavao je probleme i najboljima - najveću pobjedu u karijeri ostvario je na ATP Mastersu u Kanadi, protiv tadašnjeg prvog tenisera svijeta, Karlosa Alkaraza.

"Pol će definitivno važiti za jednog od glavnih favorita na ovogodišnjem turniru Belgrade Open i sigurni smo da će ga publika u Beogradskoj areni dočekati sa velikim uzbuđenjem. Spisak tenisera koji će se prve sedmice novembra takmičiti za trofej u Beogradu, postaje sve jači, s obzirom na to da je Tomi Pol već treći teniser iz top 20 koji će se pridružiti ovom spektakulranom događaju", saopštlli su organizatori.

Tagovi