Ostali sportovi

Janko o "WhatsApp aferi": Kretenski prema Novaku, odakle im IDEJA?!

Autor mondo.rs

"Odakle im ideja da je bilo ko znao šta će se dogoditi", pitao je Tipsarević.

six of the Rogers Cup at Uniprix Stadium on August 15, 2015 in Montreal, Quebec, Canada. (Photo by Minas Panagiotakis/Getty Images)
Izvor: Guliver, Minas Panagiotakis/Getty Images North America

"To je totalno glup i kretenski potez nekih ATP igrača", rekao je Janko Tipsarević sinoć u "Skype" uključenju u studio tokom emisije kolege Igora Miklje na "Sportklubu" i napomenuo da Novak Đoković nije jedini napustio Majami "prije ostalih".

"Odakle im ideja da je bilo ko ranije znao šta će se desiti, pa i Novak? Rafa je otišao dan ranije, pa mu niko ništa nije rekao".

Tipsarević je otkrio detalj na koji Tejlor Fric nije obratio pažnju optužujući svjetskog "Broja 1" i predsjednika Unije profesionalnih fudbalera da je imao eksluzivnu informaciju o otkazivanju turnira u Majami takođe "prije ostalih".

"NOVAKOVA ODLUKA NEMA VEZE SA BILO KAKVOM DOJAVOM"

Đokovićeva odluka o povratku u Evropu, "tik" prije mjere koju je pred talasom pandemije doneo predsednik SAD, Donald Tramp, nije zavisila od toga da li će drugi masters turnir u sezoni biti održan ili ne.

"Odluka da Novak i svi mi odemo kući nema veze sa bilo kakvom dojavom iz ATP savjeta, čak i da smo znali nešto ranije svakako bismo otišli kućama. Kada pričamo o otkazivanju, toliko se informacija pojavilo u kratkom roku, sve je brzo eskaliralo, vidite to i sami. Uhvatili smo jedan od posljednjih letova za Evropu", pričao je Tipsarević iz svog doma u Beogradu i napomenuo:

"Totalno je glupo da neko napadne Novaka koji je nekad i suviše iskren sa igračima, prema svima... Uvijek kaže šta će uraditi, 'to na um, to na drum'".

POSLIJE TOKIJA, TRI "UZASTOPNA" GREN SLEMA?

Izvor: MN PRESS


Poslije odluke ATP tura da produži najkraću moguću pauzu usljed pandemije korona virusa, pojavila se mogućnost da sezona 2020. bude završena sa tri "uzastopna" gren slema u dva, dva i po mjeseca naredne jeseni.

U ovom trenutku, ipak, verujemo da Đokovića i konkurenciju više zanima šta će biti sa Olimpijskim igrama u Tokiju. Janko je očekivao da će ih kao tek "penzionisani" teniser gledati preko televizije, ali ne i da će to izgledati baš ovako.