Ostali sportovi

Kako da vrijeme kod kuće lakše prođe? RK Borac vam pomaže u tome!

Autor mondo.ba

Banjalučani će svake večeri na svom YouTube kanalu objavljivati jednu utakmicu iz svoje arhive. Projekat je počeo sinoć...

Izvor: Promo

Pandemija koronavirusa primorala je mnoge širom svijeta da ostanu kod svojih kuća i ne izlaze bez prijeke potrebe, kako bi izbjegli mogućnost zaraze.

Takva je situacija i u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, gdje je na snazi i policijski čas (na prostoru RS od 20 do 5 časova), a Rukometni klub Borac m:tel našao je način da svojim navijačima prekrati vrijeme koje, silom prilika, moraju da provode u svom domu.

Naime, klub iz Gospodske ulice će svake večeri, sa početkom u 18 časova, na svom YouTube kanalu objavljivati po jednu utakmicu iz vlastite arhive, a riječ je, kako je saopšteno iz kluba, o mečevima ''novijeg datuma'', odnosno od 1995. godine pa do danas.

Sa ovim projektom Banjalučani su krenuli sinoć, a s obzirom da je u nedjelju jak zemljotres pogodio Grad Zagreb, ''crveno-plavi'' su odlučili da prvi objavljeni meč bude upravo jedan protiv Zagrepčana.

Riječ je o utakmici u okviru SEHA lige, a koju je Borac odigrao u hrvatskoj prestonici 27. februara 2013. godine.

Nama ne preostaje ništa drugo nego da vam kažemo – uživajte u Borčevoj arhivi!

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Tagovi