Provokativno

Lepotica sa Kube PREBILA protivnicu, pa počela da pleše u oktagonu: Ona je novo čudo MMA!

Autor Dušan Ninković

Ona će vam reći da je model, glumica i sportistkinja, njeni pratioci na Instagramu mogu da vam kažu svašta, ali trenutno se najbolje snalazi u MMA borbama.

Izvor: Twitter/Screenshot

Iako je tek zakoračila u ovaj svet, Valeri Loureda je već uspela da skrene pažnju javnosti. Pobedila je treći meč u svojoj karijeri, a ukupno se toliko puta i borila, da bi to prebijanje protivnice znala kako da proslavi.

Počela je da igra i to veoma zavodljivo, kao odgovor na kritike da su joj postovi na društvenim mrežama previše eksplicitni.

Debitovala je prošle godine, pobedom na Kolbi Flečer, kasnije je savladala Larkin Daš, a u poslednjem meču je bila bolja od Tare Graf.

I tek je onda pokrenula zabavu. Kada je sudija konačno uspeo da je odvoji od protivnice, priredila je publici ''seksi'' ples.

Ova Amerikanka kubanskog porekla je inače vlasnica crnog pojasa u tekvondou, pa pored toga što se odlično snalazi u MMA, može da vam napravi probleme i u borilačkoj veštini koja je prevashodno bazirana na udarcima nogama.

Pred njoj je očigledno impresivna karijera u Belatoru, a i ako ne bude tako, ostaje joj da se bavi glumom, manekenstvom ili nečim sličnim.

Uostalom, njene fotografije na društvenim mrežama govore da bi joj i to bila idealna zanimanja.

Tagovi

MMA