ONA JE U CENTRU PAŽNJE

Žena koju je Novak pogodio navija za Nadala? Navijači su pronašli "dokaze" na društvenim mrežama!

Autor Milutin Vujičić

Da li bi isto učinila i da je pogodio Rafa? Navijači su okrutni prema njoj...

Izvor: Al Bello / Staff / Guliver / Getty Images, twitter.com/@fishi810is

Novak Đoković je kasno sinoć diskvalifikovan sa US Opena pošto je slučajno lopticom pogodio linijskog sudiju, što po pravilima znači i izbacivanje s turnira, ali ne važi baš za sve...

Lora Klark se uhvatila za grlo nakon što je pogođena lopticom, Novak Đoković je odmah prišao da joj pomogne i sve je bilo u redu s njom, ali oproštaja nije bilo. Tako je gospođa iz Kentakija postala tema na društvenim mrežama, pošto neki smatraju da je reakcija bila pretjerana.

Đoković je rekao da "nije morala u bolnicu" zbog toga što je pogodila loptica, ali imali smo kroz istoriju mnogo primjera da su teniseri zbog ovakvih stvari bili diskvalifikovani.

Nažalost, desilo se i Đokoviću koji je i ranije bio neoprezan, ali nikad kao sa Lorom.

Interesantno je da su zbog prevelike teatralnosti u padu gospođe Klark mnogi "istražili" sve o njoj, pa su tako došli do otkrića da podržava Rafaela Nadala.

Ona je na društvenim mrežama podijelila fotografiju iz Barselone samo sa njim, a sami procijenite da li to ima ikakve veze sa tim što je Novak Đoković pogodio na US Openu, odnosno da li bi ista reakcija bila i da je to učinio "njen miljenik".

Naravno, to nije nikakvo opravdanje za potez Đokovića koji se već pokajao.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.