Horoskop

Horoskopski znaci koji su u problemu do 15. marta

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Horoskopski znaci koji do 15. marta imaju probleme, sreća nikako nije na njihovoj strani!

Izvor: YouTube/Netflix

Neće svim horoskopskim znacima biti lako do sredine marta, a ovi znaci će biti u najvećem problemu! Stižu im neobuzdane strasti, neočekivane komplikacije, nekontrolisane emocije, a jedan od njih osjetiće takav pad energije, da će se pitati da li je sve u redu!

Rak

Nedjelja u kojoj ćete morati da riješite svoje finansijsko stanje i postavite ga na stabilne "noge", jednom i zauvijek! Rakovi su pod uticajem Marsa i Venere ove nedjelje i njihov fokus je na zadovoljavanju potreba i strasti. Želićete da trošite i novac i energiju, ali pokušajte da se obuzdate makar do sredine mjeseca!

Lav

Neobičan period za Lavove, koji će morati da zapnu da bi se dokazali. Navikli ste da vaša reputacija i dobar glas o vama završavaju "pola posla", a sada će vaše riječi morati da prate i djela. Tako će biti i u poslu, i u ljubavi. I znajte da je moguće da ćete napraviti grešku, ali ćete brzo riješiti problem.

Djevica

Velika konfuzija je na vašem putu cijele ove nedjelje, i najbolje je da štedite riječi u komunikaciji s dragim osobama ili saradnicima da se ne biste uvalili u probleme. Mogući su nesporazumi sa svih strana, a jedan od njih može mnogo da vas košta! Ali sve će se stabilizovati već do 15. marta.

Vaga

Pred velikom ste dilemom, Vage, jer u vama ključa neodlučnost između emocija i realnih potreba. To vam oduzima energiju i čini vas mrzovoljnim, i sve što vam je potrebno je da neko vrijeme provedete sami, sredite misli i osećanja, i znaćete šta je pravi put za vas. Osluškujte i svoje tijelo, jer je moguće da će ovaj pad energije negativno da se odrazi na vaše zdravlje!

Škorpija

Vaša emotivnost dolazi do izražaja ove nedjelje, i pred važnom ste odlukom, ali se osjećate kao da ste u njoj potpuno sami. Škorpije često nose teret na svojim leđima, ponekad i godinama, i nije im lako da ga odbace ili "raspakuju" i pogledaju šta se sve unutra nalazi. Za vas će biti ključno da se u ovu odluku upustite vjerujući osobi koja vam je draga, i koja vam želi najbolje - ali prvo morate da joj kažete da vam je potrebna pomoć.

Ribe

Neobičan period za Ribe, moraće da odbace neko svoje staro vjerovanje, možda vezano čak i za način na koji su odgajane. Razmatrate neki novi potez u životu, neko usavršavanje ili veliku promjenu, ali vam na putu stoji misao koja vas koči, a koje nikako da se otarasite. Morate da idete naprijed, a ne da gledate iza sebe, samo tako ćete ostvariti ono što ste zamislili.

(MONDO)

Tagovi