Horoskop

Najsrećniji znak horoskopa u oktobru: Veliki iskorak, ljubavna priča ili posao potpisan na papiru

Autor Tamara Veličković

Astrologija otkriva kom znaku horoskopa oktobar 2024. godine donosi najveću sreću!

Izvor: Shutterstock/FotoCuisinette

Sudbonosno poboljšanje! Do kraja mheseca očekuje se svetao iskorak, ali horoskop savjetuje - ako osjećate tenziju, važno je da budete strpljivi. Isplatiće se! Drugi mjesec jeseni obećava da neće biti ništa manje dinamičan od septembra. Horoskop ponovo stvara svjetlu emocionalnu budućnost za Ovna.

To će prvenstveno biti povezano sa porodicom i nekretninama, kao i odnosima koji sežu iz prošlosti. Mlad Mjesec i pomračenje 2. oktobra u znaku Vage javljaju se u sektoru braka i partnerstva, što svakom Ovnu obećava pojavu nove veze u životu. To, na primjer, mogu da budu ljubavna priča ili posao koji je potpisan na ugovoru.

Čini se da pomračenje sa mladim Mjesecom uvijek najavljuje početak novog ciklusa, ali posebnost ove lunacije je u tome što se dešava na čvoru prošle karme. Ovo sugeriše da ćete otplatiti karmičke dugove, a možda će u vaš život doći osoba sa kojom ste bili povezani u prethodnoj inkarnaciji.

Vrhunac svih dešavanja biće vodeni trigon između Venere i Marsa od 5. do 9. oktobra, što će pozitivno uticati na vaše odnose. Vjerovatno ćete vi i vaš partner ili nova osoba imati dubok i povjerljiv dijalog. Sadržaće "beleške za spasavanje", na primjer, možete da budete zajedno sa nekom osobom jer joj je potrebna vaša pomoć. Ipak, od 13. do 15. oktobra 2024. godine, formira se trigon između Sunca i Jupitera u vazdušnim znacima, koji može da donese inspiraciju iz dogovora sa poslovnim partnerom ili nekim vama bliskim. Čak je moguće da ćete zaključiti ugovor koji ste možda promovisali još od juna 2024.

Pun Mjesec i pomračenje 17. oktobra javljaju se u znaku Ovna, što znači da će se u vašem životu dogoditi razjašnjenje nekog pitanja. Donijećete važnu odluku, koja može da bude vezana za mesto gdje živite, vašu porodicu, kao i za vaš odnos sa roditeljima i porodicom. Mars, kao dispozitor budućeg čvora, biće u sektoru nekretnina, tako da možda razmišljate i o preseljenju ili renoviranju.

Ipak, čvor prošlosti će svakako doneti iskorak u karijeri tokom Pomračenja, što će biti posebno aktuelno u trenutku vatrenog trigona sa Mjesecom u Ovnu 25. i 26. oktobra. Ako radite za sebe ili želite da pokrenete sopstveni biznis, onda ćete od 17. oktobra pa do kraja mjeseca uspešno unaprijediti ovo pitanje. Uživajte!

(MONDO)

Tagovi