Horoskop

Turbulentni početak oktobra za 3 znaka horoskopa: Test snage, pa izdaja ili zamka u odnosima

Autor Dušan Volaš

Astrologija otkriva koji znaci horoskopa mogu da padnu pod uticaj Crnog Mjeseca tokom pomračenja u Vagi 2. oktobra 2024. godine!

Izvor: Shutterstock

Tipično, svako pomračenje je period koji stavlja ozbiljan fokus na jednu od oblasti našeg života. Čini se da je vrijedno to uzeti u obzir, jer upravo sada može da pruži nove mogućnosti za razvoj. Sljedeće pomračenje Sunca odigraće se u nešto drugačijem energetskom okruženju. Vaga zahtijeva ravnotežu u svim oblastima života: ljubav mora da bude uzvraćena, a inspiracija u radu mora da se osjeća.

Pomračenje u Vagi 2. oktobra 2024. imaće snažan uticaj na naše odnose sa drugima, a pod uticajem Crnog Mjeseca sugerisaće da u našim životima postoje zabranjene i mračne energije koje ne mogu da se zanemare. Evo koji znaci horoskopa mogu da osjete najveće promjene:

VAGA

Budite oprezni. Lilit u vašem znaku može da vas dovede u iskušenje da promijenite svoje najdublje principe. Možda će vas zanijeti nova osoba ili nova slika koja vam ne odgovara. Zbog toga vaš partner može da posumnja u prevaru, a na poslu može da se desi skandal oko osobe sa kojom blisko sarađujete.

RIBE

Crni Mjesec će se kretati kroz vaš sektor strahova, stvarajući lažne nevolje i stavove. Na primjer, možete da počnete da se plašite da uzimate novac od svog partnera ili da se oslanjate na pomoć drugih. Imaćete utisak da postoji nešto što može da vam naškodi i da ne treba da pokazujete svoje pravo lice, posebno kada se osjećate ranjivo.

OVAN

Ako među vašim prijateljima postoje vazdušni znaci - Vaga, Blizanci ili Vodolija, onda se spremite da doživite promjene u vašim odnosima. Lilit će stvoriti test snage, ali će s druge strane istaći nešto što možda niste primijetili. Na primjer, izdaju ili neku zamku u odnosima. Obično se trudite da budete lider, ali možda je sada vrijeme da posmatrate svog partnera. Naravno, ne treba da očekujete da će vam partner riješiti sve probleme... Ali zašto ne biste prvi put u životu zauzeli mjesto za gledaoce?