30.9-6.10.

Sedmični horoskop: Ovan u hrabrom pohodu na ljubav, Djevica prinuđena da stavi prst na čelo

Autor Dušan Volaš

Pročitajte nedjeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra 2024. godine!

Izvor: Shutterstock

Nedjeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra 2024. godine i saznajte šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Nedjeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra 2024. godine kaže da će Ovnovi ove sedmice obratiti više pažnje na pitanja bezbjednosti, kako lične, tako i poslovne. Ovo je pravo vrijeme da razmislite o načinima na koje možete dodatno da zaštitite sebe i svoju karijeru. U drugoj polovini nedjelje, prilike će vas podstaći da preduzmete korake u tom pravcu. Kada je ljubav u pitanju, Ovnovi u vezi će uživati u harmoniji, dok će oni slobodni hrabro krenuti u nove avanture, spremni da preuzmu inicijativu.

BIK

Bikovi će tokom ove nedjelje shvatiti koliko su prethodna iskustva dragocjena. Na poslovnom planu, ali i u privatnim odnosima, vaša prošlost donosi korisne lekcije. U drugoj polovini nedjelje dobijate priliku da primijenite nova znanja, čime ćete ojačati svoju poziciju i povećati šanse za buduće uspjehe. U ljubavnom životu, uživaćete u pojačanoj senzualnosti i bliskosti s partnerom. 

BLIZANCI

Blizanci će ove nedjelje biti puni energije, posebno u poslovnim i ličnim odnosima. Otvoreni ste prema svojim partnerima, ali vaša asertivnost može da da zahtijeva prilagođavanje planova. U ljubavi, očekuju vas nova poznanstva, možda i romansa s osobom iz drugog grada ili zemlje. 

RAK

Nedjeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra 2024. godine kaže da prva polovina sedmice donosi Rakovima susrete sa starim prijateljima, što će probuditi nostalgična osjećanja i pomoći im da prošire vidike. U drugoj polovini nedjelje, vaši planovi i ideje, naročito vezani za inostranstvo, dobiće jasniji oblik. Na poslu ćete biti uspješni, a u ljubavi vas čekaju sklad i razumijevanje s partnerom. Ovo je vrijeme za širenje kruga prijatelja i saradnika.

LAV

Vaš nedjeljni horoskop kaže da će Lavovi početkom nedjelje analizirati prošlost, što će vam pomoći da razumete sebe i svoje odluke. Intuicija će vam tokom druge polovine nedjelje biti najbolji vodič, pa slobodno slušajte unutrašnji glas. Iako ćete u ovom periodu biti aktivni i puni samopouzdanja, zvijezde savjetuju diskreciju kada su vaši ciljevi u pitanju. U ljubavnom životu, uživaćete u harmoniji s partnerom, a nova poznanstva bi mogla donijeti uzbuđenje.

DJEVICA

Ove njedelje neki događaji iz života vaših prijatelja bi mogli da vas podstaknu na duboku introspekciju. Prva polovina nedjelje donosi preispitivanje vaših ideja i planova, dok će druga polovina biti savršena za sklapanje novih prijateljstava i saveza. U karijeri ćete biti produktivni, a u ljubavi otvoreni za nove izazove, dok istovremeno analizirate prošle greške.

VAGA

Nedjeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra 2024. godine kaže da će se Vage ove sedmice posvetiti finansijama. Ovo je pravo vrijeme za analizu troškova i prihoda, a promišljeno upravljanje budžetom donosi priliku za poboljšanje finansijske situacije. U ljubavi ćete imati priliku da osvježite svoj izgled i uneste promjene koje će kod vas podići samopouzdanje. Takođe, prijateljski odnosi dobijaju novu dinamiku, što donosi pozitivne promjene.

ŠKORPIJA

Finansijski uspjeh pratiće Škorpije tokom ove nedjelje, ali biće važno da mudro upravljaju svojim novcem. Iako je ovo povoljan period za odmor i opuštanje, na poslu ćete morati da budete pažljivi, posebno u radu s dokumentima. Odnosi sa braćom, sestrama i komšijama će se poboljšati, postaće prijateljskiji i konstruktivniji. U ljubavi, očekuju vas stabilnost i sklad.

STRIJELAC

Strijelčevi će u prvoj polovini nedjelje uživati u prijatnim susretima sa starim prijateljima i rođacima. Ova topla druženja probudiće nostalgična sećanja i stvoriti priliku za rješavanje porodičnih pitanja. U drugoj polovini nedjelje, lako ćete rješavati pitanja vezana za nekretnine, a manja putovanja donose radost. Na ljubavnom planu, flert i nova poznanstva su u vazduhu.

JARAC

Jarčevi će tokom nedjelje razmišljati o prošlim ljubavima, dok će ih neplanirani susreti s bivšim partnerima podstaći da analiziraju prošle greške. Ovaj period nije povoljan za obnavljanje starih veza, ali je odličan za flert i nove romantične susrete. U drugoj polovini nedjelje, finansijska pitanja dolaze u prvi plan, a odnosi s porodicom postaju stabilniji.

VODOLIJA

Vodolije će tokom ove nedjelje biti produktivne na poslovnom i privatnom planu. Prva polovina nedjelje je idealna za organizaciju i planiranje, dok će druga donijeti priliku da sprovedete ideje u djelo. Ljubavni život će biti ispunjen romantikom, a nova poznanstva donose osvježenje. U postojećim vezama, zajednički trenuci s partnerom obogatiće vašu vezu.

RIBE

Nedjeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra 2024. godine kaže da će Ribe tokom ove sedmice biti suočene s pitanjima koja su već neko vrijeme prisutna u njihovim vezama. Prva polovina nedjelje je idealna za razmišljanje o ovim problemima, dok druga polovina donosi priliku za iskren razgovor s partnerom. U ljubavi, moguće je obnavljanje starih veza, ali samo ako ste sigurni da ste prevazišli prethodne greške. U poslu ćete biti efikasni i posvećeni, a kreativnost će vam biti na vrhuncu.