Horoskop

Nov finansijski tok i brza transformacija kroz krizu: Horoskop jedan znak stavlja na test u oktobru 2024.

Autor mondo.rs

Astrologija otkriva koji znak horoskopa može da očekuje velike promjene u oktobru 2024. godine.

Izvor: Shutterstock/PeachShutterStock

Mjesečni horoskop za oktobar 2024. godine donosi mnogo događaja. Tokom cijelog mjeseca, jedan znak horoskopa moraće da se bavi finansijskim pitanjima, da traži nove izvore prihoda i čuva resurse za budućnost. U pitanju su Djevice. Predstojeći mjesec biće test po pitanju finansija, jer će donijeti velika finansijska ulaganja.

Pomračenje 2. oktobra u Vagi u konjunkciji sa Lilitom dešava se u kući prihoda, što će donijeti nove novčane ponude, ali... One neće biti trajne kao što mislite, pa svakako znajte da pristajete na jednokratni projekat. Sve što se tiče dugoročnog, definitivno nije tokom ovog pomračenja.

Za mnoge Djevice bukvalno će postojati podjela mjeseca na dva dijela, pošto će do 15. oktobra vaš vladar biti u sektoru prihoda i sva finansijska pitanja će isplivati na površinu. Ali od 16. oktobra, Merkur prelazi u sektor komunikacija. Pripremite se da ćete do kraja mjeseca biti aktivno uključeni u dosta komunikacije, dopisivanja, sastanaka, kao i da ćete morati da budete na više mjesta istovremeno.

Cijelog mjeseca vas očekuje svijetla i prilično emotivna komunikacija sa osobom suprotnog pola. Venera trigon Mars donijeće mnogo senzualnih razgovora tokom oktobra, kao i međusobnog razumijevanja na nivou emocija i intimnosti. Ipak, pun Mjesec u Ovnu desiće se u vašem sektoru krize, transformacije i velikih prihoda, što će donijeti završetak nekog vašeg ličnog procesa promjene. S jedne strane, čeka vas sreća u novcu, možda ćete uspjeti da odložite ili zatvorite neki dug, ali sa druge... Upravo tokom ovog pomračenja shvatićete da ste se promijenili, a šta je počelo u aprilu 2024, sada će dostići svoju kulminaciju.

Kako su vam zvijezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO) 

Tagovi