• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOKAUT Napolija!

Autor mondo.ba

Atalanta odigrala još jedan sjajan meč, slavila u Napulju i potvrdila zašto je najprijatnije iznenađenje u Kalču. Liga šampiona na vidiku…

Atalanta je hit sezone u Seriji A!

Tim iz Bergama odigrao je sjajan meč na "San Paolu", potpuno nadigrao ekipu Napolija i sasvim zasluženo stigao do sva tri boda pod Vezuvom, čime se na tabeli približio na samo tri koraka večerašnjem rivalu i nije nerealno očekivati da se do kraja sezone bori za treće mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

NAPOLI - ATALANTA 0:2 (0:1)

Meč u Napulju počeo je odličnim udarcem Lorenca Insinjea, ali je omaleni golgeter samo uzdrmao prečku. Od tog trenutka potpuno se raspala igra izabranika Mauricija Sarija, koji uopšte nisu ličili na sebe.

Takva igra donijela je vođstvo gostiju u 28. minutu. Nakon kornera sa desne strane, lopta se odbila od noge Raula Albiola direktno na glavu Matije Kaldare, a defanzivac gostiju matirao je nemoćnog Pepea Rejnu.

Okvir gola bio je još jednom saveznik gostiju, kada sreće nije imao Dris Mertens.

Kada je u 67. minutu pravu glupost napravio jedan od najboljih igrača Atalante ove sezone, očekivalo se da će Napolitanci krenuti odlučnije ka golu protivnika. Mladi fudbaler iz Obale Slonovače Frenk Kesi u samo par minuta zaradio je dvije javne opomene, pa je svoj tim ostavio sa desetoricom na terenu više od 20 minuta.

Ipak, samo dva minuta kasnije tim iz Bergama postigao je još jedan pogodak. Brz kontranapad izveli su gosti, Leonardo Spinacola proigrao je Kaldaru, koji je drugi put savladao Rejnu za 0:2.

...
Izvor: YouTube

Tek tada razbudili su se domaći igrači. Ipak, nekoliko dobrih prilika uspjela je da osujeti odbrana Atalante na čelu sa dvostrukim strijelcem Kaldarom i čuvarom mreže Etritom Berišom, pa se rezultat nije promijenio.

Napoli je doživio prvi prvenstveni poraz još od oktobra, a prvi put nakon 24 susreta nije uspio da zatrese protivničku mrežu.

SERIJA A - 26. KOLO:

Napoli - Atalanta 0:2 (0:1)
/Kaldara 28, 69/

Juventus - Empoli (20:45)

U nedjelju:

Palermo - Sampdorija (12:30)
Đenova - Bolonja (15:00)
Krotone - Kaljari
Sasuolo - Milan
Kjevo - Peskara
Lacio - Udineze
Inter - Roma (20:45)

U ponedjeljak:

Fiorentina - Torino (20:45)

TABELA: Juventus 63, Roma 56, Napoli (+1) 54, Atalanta (+1) 51, Inter 48, Lacio 47, Milan 44, Fiorentina 40, Torino 35, Sampdorija 34, Kjevo 32, Sasuolo 30, Udineze 29, Kaljari 28, Bolonja 27, Đenova 25, Empoli 22, Palermo 14, Krotone 13, Peskara 12.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC