Svijet

Skandal Makronovog rivala - napravio dijete 35 godina mlađoj ljubavnici?! Oženjeni otac troje djece na stubu srama!

Autor Tamara Sekulović

Oženjeni francuski političar i potencijalni predsjednički kandidat Erik Zemur (63) puni naslovne strane tamošnjih medija već nedjeljama zbog svojih kontroverznih ideja, ponašanja i, najnovije, seks skandala.

Francuski magazin "Closer" objavio je tekst sa naslovom "Erik Zemur će biti tata 2022. godine", a u okviru njega je otkriveno da je u vezi sa 35 godina mlađom Sarom Nafo (28) koja ujedno i radi za njega, odnosno, vodi mu kampanju. Magazin je dodao da dijete očekuju u maju naredne godine, odmah nakon drugog kruga predsjedničkih izbora.

U prethodnom izdanju ovog magazina u oktobru, objavljena je fotografija Zemura sa njegovom ženom, advokaticom Milen, s kojom je u braku od 1982. godine i zajedno imaju troje djece. Upravo zbog ovoga, novinari tvrde da je od javnog interesa da se zna njegova afera sa Nafo sa kojom je uslikan i tokom ljeta u intimnom zagrljaju dok su se zajedno kupali u moru.

Zemur je pokušao da zaštiti svoju privatnost i zatraži od suda da magazin povuče naslovnu stranu, ali je ovaj njegov zahtjev odbijen. On se i nakon što je skandal buknuo pojavio u javnosti sa mladom Sarom.

Očekuje se da će upravo Erik Zemur biti najveći Makronov rival na predstojećim izborima, a njegove kontroverzne i radikalno desničarske ideje su zapalile Francusku. Često ga optužuju za rasizam, jer tvrdi da "islamu nije mjesto u Francuskoj", a zbog toga su mu dali i nadimak "francuski Tramp".

(Mondo)

Tagovi